Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt írta nekem egy férfi ,nem akar velem lenni?
Mármint tudom hogy nem akar velem lenni,és megkértem mondja el hogy miért.
Lassan 1.5 éve vagyunk szexkapcsolatban. Én többet szeretnék, ő nem érez irántam semmit és megkértem hogy mondja el miért .
Úgy érzem a kulsom miatt nem szeret,amiatt nem akar tartós kapcsolatban velem lenni
Ő ezt tagadja,és azt mondja hogy a múlt miatt, a szemelyisegem miatt.
Sajnos a megismerkedésünk elején mondtam néhány csúnya szót ( féreg,kva anyád ,anyád egy prosti stb )
De azóta rengeteg jó dolgot tettem érte,szépen beszéltem vele.
Szerettem. Hűséges vagyok hozzá több mint egy éve akkor is ha nem vagyunk együtt. Őszinte és kedves vagyok hozzá.
Szerintem csak nem tart elég szépnek és kifogásokat keres hogy miert nem akar velem lenni.
Ilyenkor mi a teendő?
A tegnapi üzenete :
Nincs mit megérteni. Egyszerűen nem akarok veled lenn. Nem kényszeríthetsz senkit arra, hogy veled akarjon lenni. Nem érzek irántad semmit, nincsenek romantikus erzéseim hozzád fűzve,és nem is leszek soha. Olyan dolgokat mondtál a múltban, amiket soha nem lehet elfelejteni. És az általad mondottak miatt lehetetlen, hogy valaha is érezzek irántad valamit.
90.
Biológiailag biztosan az.
De úgy is viselkedni teljesen képtelen.
Először elküldi a pasit megb.szni az anyját meg a gyerekét, aztán azt hiszi, ha a testét adja azért szerelmet kap, aztán sír, könyörög amikor a férfi már lelépne.
Egy nő nem viselkedik így.
Gondolom talált mást,azért nincs már szüksége rám
Megpróbálom túltenni magam az egészen .
Sajnos nincs is más választásom.
Ma már én is úgy látom hogy igen , ezt már az elején elcsesztem,viszont valószínűleg ha normálisan viselkedtem volna akkor sem lennénk együtt ,mert ez a férfi 45 évesen nem hiába szingli . Szingli mert szingli akar lenni. Valószínűleg soha nem is volt más szándéka,csak az hogy szexre használjon.
Abban is egész biztos vagyok hogy most mar azert nem kellek mert talált mást.
Úgyhogy összességében nem veszítettem mást csak az időmet.
Remélem pár hét alatt túl leszek rajt.
Ezt írtad:
"Lehet hogy EGYSZER mondtam dolgokat amiket nem kellett volna és tettem valamit amit nem kellett volna de attól függetlenül én is egy ember vagyok , érzéseim vannak , jó szívű vagyok , szívemet -lelkemet kitettem,es megterhel ami történik köztünk ."
Fontos:
Ha egy férfit egyszer így megsértesz, az örökre megjegyzi, milyen az amikor krízishelyzetben nemhogy segítenél, hanem még belé is rúgsz.
A szavaknak súlyuk van...
Ha egyszer kimutattad, milyen az igazi éned, onnantól takarózhatsz bárhogy, bármilyen jó embernek elmondhatod magad, nem érdekli majd.
Még csak pár nap telt el és meglepően jól viselem a szakítást.
Utolsó válaszoló , igen valamilyen szinten neked is igazad van .
Múlt hét csütörtökön amikor itt volt , azt mondta hogy az hogy egyszer hagyta hogy csúnyan beszéljek vele az az én szegyenem , az hogy utána is hagyta az az ő szégyene .
Soha nem fogja tudni elfelejteni azt amit mondtam és tettem ,és szerinte ugyanígy viselkednek a legközelebbi nagyobb vitanal is.
Attól félek ,ebben igaza van úgyhogy szeretem annyira hogy elengedem es örülök ha nyugodt,boldog élete lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!