Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt írta nekem egy férfi ,nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt írta nekem egy férfi ,nem akar velem lenni?

Figyelt kérdés

Mármint tudom hogy nem akar velem lenni,és megkértem mondja el hogy miért.

Lassan 1.5 éve vagyunk szexkapcsolatban. Én többet szeretnék, ő nem érez irántam semmit és megkértem hogy mondja el miért .

Úgy érzem a kulsom miatt nem szeret,amiatt nem akar tartós kapcsolatban velem lenni

Ő ezt tagadja,és azt mondja hogy a múlt miatt, a szemelyisegem miatt.

Sajnos a megismerkedésünk elején mondtam néhány csúnya szót ( féreg,kva anyád ,anyád egy prosti stb )

De azóta rengeteg jó dolgot tettem érte,szépen beszéltem vele.

Szerettem. Hűséges vagyok hozzá több mint egy éve akkor is ha nem vagyunk együtt. Őszinte és kedves vagyok hozzá.

Szerintem csak nem tart elég szépnek és kifogásokat keres hogy miert nem akar velem lenni.

Ilyenkor mi a teendő?

A tegnapi üzenete :

Nincs mit megérteni. Egyszerűen nem akarok veled lenn. Nem kényszeríthetsz senkit arra, hogy veled akarjon lenni. Nem érzek irántad semmit, nincsenek romantikus erzéseim hozzád fűzve,és nem is leszek soha. Olyan dolgokat mondtál a múltban, amiket soha nem lehet elfelejteni. És az általad mondottak miatt lehetetlen, hogy valaha is érezzek irántad valamit.

2024. febr. 13. 14:43
 61/99 anonim ***** válasza:
87%

Egyik pillanatban arcoskodsz, hogy másik ilyen külsejű nőt hogy kapna már, a következőbe meg arról beszélsz ohh neked csak a külsőddel lehet baja. Ez a legutóbbi két válaszod..

Tényleg, nagyon pszicho vagy. És sajna tényleg azt hiszed, hogy szexért lehet szerelmet kapni... Nem hiszem el, hogy egy felnőtt anyuka vagy.

2024. febr. 22. 19:56
 62/99 anonim ***** válasza:
78%
Igen, valóban nagyon ellentmondásos. Azt sem tudod, hogy te mit gondolsz magadrol
2024. febr. 22. 19:58
 63/99 anonim ***** válasza:
79%
61. Szerintem agyilag visszamaradott...
2024. febr. 22. 20:00
 64/99 A kérdező kommentje:
Azért mert én szépnek látom magam , nem biztos hogy ő is így gondolja . Lehet hogy neki épp csak arra vagyok jó de kapcsolatra egy szebb nő kell neki. Igy már érthető?
2024. febr. 22. 20:02
 65/99 anonim ***** válasza:
100%
Pláne nem értem, miért alakod magad.
2024. febr. 22. 20:04
 66/99 anonim ***** válasza:
100%
Alakod=alázod
2024. febr. 22. 20:04
 67/99 Anton Chigurh ***** válasza:
100%

Nagyon naív, önző nő lehetsz ha így játszol, szerintem nem viselkedik így egy felnőtt anya.

Ha nekem valaki ilyen sértésekkel jönne, kiadnám az útját nagyon hamar, pedig nem vagyok valami önérzetes herceg...

Megérdemlitek egymást, edd meg amit főztél!

2024. febr. 22. 20:53
 68/99 A kérdező kommentje:

Ma lett vége mindennek .

Egy igazi megkönnyebbülés számomra ,már egyszerűen nem bírtam lelkileg.

Felhívott, elmondtam hogy nem vagyok az ingyen kvaja, nekem nem megy ez a barátság extrákkal, ami nálunk amúgy nem is működik mert ez nálunk csak az " extra " és úgy érzem magam mint egy ingyen prosti. Bejön, szex , 30 perc beszélgetés és elmegy .

Rettenetes...

Igen , minden nap írunk pár sort , neha felhív de ez nem kapcsolat és nem is barátság.

O pedig elmondta hogy már egy éve mondja hogy nem akar velem lenni,és nem tehet róla hogy en nem fogtam fel.

Megkérdeztem ismét hogy miért ?

Azt mondta azért mert azt mondtam neki hogy b...ssza meg az anyját, a testvérét , a fiát , az anyja egy kva , feladtam egy hirdetest az interneten ahol meghirdettem a kocsijat csak azert hogy zaklassak. ( Képek nélkül ) stb ...

Ez tavaly május táján volt.

Azóta egy rossz szavam nem volt ,100 ezerért kapott ajándékot szülinapjára, főztem neki akárhányszor jött , szívemet -lelkemet kitettem de úgy látszik nem képes elfelejteni ami történt.

( Amúgy ő is sokszor csúnyán beszélt velem és ő is tett egy két csúnya dolgot de úgy látszik azt elfelejtette)

Elmondtam neki hogy nem haragszom,nincs is miért .

De egyszerűen már nem bírom és nekem ez így nem megy ....

Letiltottam és ennyi volt .

Hala Istennek .

Ezerszer elnézést kértem és tudom hogy igy nem lehet senkivel beszélni , ez nem is az én stílusom.

Soha ,senkit nem bántok.

Mindenkivel kedves vagyok ,ez egyszerűen anno kijött belőlem egy veszekedés során .

Tanultam az esetből és remélem hogy végre tényleg lezárul.

2024. febr. 25. 09:51
 69/99 anonim ***** válasza:
78%
Végre, legalább talán belátod mekkora egy hárpia vagy, te jó isten...
2024. febr. 25. 10:11
 70/99 anonim ***** válasza:
78%
Reméljuük, most már tényleg békén hagyod.
2024. febr. 25. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!