Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt írta nekem egy férfi ,nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt írta nekem egy férfi ,nem akar velem lenni?

Figyelt kérdés

Mármint tudom hogy nem akar velem lenni,és megkértem mondja el hogy miért.

Lassan 1.5 éve vagyunk szexkapcsolatban. Én többet szeretnék, ő nem érez irántam semmit és megkértem hogy mondja el miért .

Úgy érzem a kulsom miatt nem szeret,amiatt nem akar tartós kapcsolatban velem lenni

Ő ezt tagadja,és azt mondja hogy a múlt miatt, a szemelyisegem miatt.

Sajnos a megismerkedésünk elején mondtam néhány csúnya szót ( féreg,kva anyád ,anyád egy prosti stb )

De azóta rengeteg jó dolgot tettem érte,szépen beszéltem vele.

Szerettem. Hűséges vagyok hozzá több mint egy éve akkor is ha nem vagyunk együtt. Őszinte és kedves vagyok hozzá.

Szerintem csak nem tart elég szépnek és kifogásokat keres hogy miert nem akar velem lenni.

Ilyenkor mi a teendő?

A tegnapi üzenete :

Nincs mit megérteni. Egyszerűen nem akarok veled lenn. Nem kényszeríthetsz senkit arra, hogy veled akarjon lenni. Nem érzek irántad semmit, nincsenek romantikus erzéseim hozzád fűzve,és nem is leszek soha. Olyan dolgokat mondtál a múltban, amiket soha nem lehet elfelejteni. És az általad mondottak miatt lehetetlen, hogy valaha is érezzek irántad valamit.

2024. febr. 13. 14:43
 31/99 anonim ***** válasza:
100%
De hisz érez irántad. Undort, szánalmat. Ezt érdemelted ki, a visekledéseddel, nekem ilyen beszólások után beléd üríteni se lenne gusztusom, így gyanús hogy ott is baj van a toronyban
2024. febr. 13. 21:09
 32/99 anonim ***** válasza:
100%
Hallod, valaminek most is kellett történnie, amiért most lett vége. Az egy dolog, hogy másfél éve rondán beszéltél vele, és ezek a sérelmek még benne élnek. De miért pont most lett vége? Biztos nem az 1 éve történtek miatt. Az akkor történtek miatt pont akkor, 1 éve lett volna vége, ha szakítóok lett volna a csúnya beszéded. Sérelmként benne él még, az tiszta sor, de most nem amiatt szakított. Más oka van. Senki se vár 1 évet a szakítással, miután okot kap rá. Most történt valami, ami a szakító ok. Megunta veled a szexet? Csökkent a vonzalma irántad? Talált valaki mást? Nem tudom, ő tudja.
2024. febr. 13. 23:03
 33/99 anonim ***** válasza:
83%

Ezzel a viselkedéssel én nem nevezném magam nőnek. Valami rihe rongy vagy, aki azt hiszi ha odaadja magát, értékesebb lesz..

23/N

2024. febr. 14. 11:47
 34/99 A kérdező kommentje:
33, neked jól esik ismeretlen embereket megbántani?
2024. febr. 14. 16:29
 35/99 Senior Séf ***** válasza:
93%

"mondtam néhány csúnya szót ( féreg,kva anyád ,anyád egy prosti stb )

De azóta rengeteg jó dolgot tettem érte,szépen beszéltem vele."

Vágj földhöz egy tányért. Utána simogasd meg a darabjait. Szerinted lesz még abból tányér, akármeddig babusgatod is?

2024. febr. 14. 17:05
 36/99 anonim ***** válasza:
100%

34!

Neked jól esett megbántani azt akit szeretsz?! Na tessék, legalább egyszer átérzed!

2024. febr. 14. 21:07
 37/99 anonim ***** válasza:
56%
Túlkomplikálod. Pl. összejössz velem, de egyikünk nem akar összeköltözni vagy folytatni.
2024. febr. 15. 03:53
 38/99 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Ez a mostani ámokfutás a linkelt történet folytatása?

2024. febr. 15. 15:16
 39/99 A kérdező kommentje:

38, de rossz ezt így visszaolvasni. Sajnos igen,ez is én vagyok.

De tegnap már ő keresett,nagyon úgy néz ki hogy kibékülünk.

2024. febr. 16. 05:24
 40/99 anonim ***** válasza:
100%

39. Meg is érdemel téged, ha ezek után visszamegy hozzád...

Pfejj..

2024. febr. 16. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!