Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt írta nekem egy férfi ,nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt írta nekem egy férfi ,nem akar velem lenni?

Figyelt kérdés

Mármint tudom hogy nem akar velem lenni,és megkértem mondja el hogy miért.

Lassan 1.5 éve vagyunk szexkapcsolatban. Én többet szeretnék, ő nem érez irántam semmit és megkértem hogy mondja el miért .

Úgy érzem a kulsom miatt nem szeret,amiatt nem akar tartós kapcsolatban velem lenni

Ő ezt tagadja,és azt mondja hogy a múlt miatt, a szemelyisegem miatt.

Sajnos a megismerkedésünk elején mondtam néhány csúnya szót ( féreg,kva anyád ,anyád egy prosti stb )

De azóta rengeteg jó dolgot tettem érte,szépen beszéltem vele.

Szerettem. Hűséges vagyok hozzá több mint egy éve akkor is ha nem vagyunk együtt. Őszinte és kedves vagyok hozzá.

Szerintem csak nem tart elég szépnek és kifogásokat keres hogy miert nem akar velem lenni.

Ilyenkor mi a teendő?

A tegnapi üzenete :

Nincs mit megérteni. Egyszerűen nem akarok veled lenn. Nem kényszeríthetsz senkit arra, hogy veled akarjon lenni. Nem érzek irántad semmit, nincsenek romantikus erzéseim hozzád fűzve,és nem is leszek soha. Olyan dolgokat mondtál a múltban, amiket soha nem lehet elfelejteni. És az általad mondottak miatt lehetetlen, hogy valaha is érezzek irántad valamit.

2024. febr. 13. 14:43
 41/99 anonim ***** válasza:
100%
Csoda hogy utána szóba állt még veled. Sok önbecsülése nem lehet. Ilyen dolgok után egy nőnek semmi keresnivalója sem lenne mellettem többé. A közelemben sem tűrném meg soha
2024. febr. 20. 16:07
 42/99 A kérdező kommentje:

Tudjátok mit írt?

Azt írta hogy azt csinálok amit akarok , de ha egy másik férfi lát meztelenül vagy akár melltartóban,ha mással lefekszek vagy csak mást megcsokolok, soha többé nem fogunk találkozni.

Állítása szerint ő nem volt mással amióta megismerkedtünk.

Ez annak a jele hogy ki akar sajátítani, habár semmi komolyat nem akar tőlem ?

Mintha azt mondaná : " ez csak a játékom,de más nem játszhat vele. "

2024. febr. 21. 16:32
 43/99 A kérdező kommentje:
Vagy lehet hogy valamit mégis érez irántam ?
2024. febr. 21. 16:32
 44/99 anonim ***** válasza:
89%
Szexre jó leszel.
2024. febr. 21. 17:25
 45/99 anonim ***** válasza:
84%
A birtoklási vagy nem egyenlő a szerelemmel. Ha szeretsz tárgyként kezelve lenni, akkor hajrá.
2024. febr. 21. 17:27
 46/99 anonim ***** válasza:
83%
Ez egy mérgező kapcsolat, és nagyon úgy tűnik,hogy te vagy a toxikus fél.
2024. febr. 21. 18:05
 47/99 A kérdező kommentje:
Szerintem azért őt sem kell félteni
2024. febr. 21. 19:08
 48/99 anonim ***** válasza:
70%

47. Te vagy a toxikus, fogadd már el..

Senki nem kíváncsi erre az alpári stílusra !

2024. febr. 21. 21:25
 49/99 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem akar téged, de a szexhiány nagy úr.
2024. febr. 22. 17:32
 50/99 A kérdező kommentje:
49, azt elcseszte mert addig nem lesz szex amíg nem változtat a hozzaallasan
2024. febr. 22. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!