Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, számotokra imponáló tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, számotokra imponáló tud lenni, ha egy férfi 36 kilót fogy egy év alatt (elsősorban miattatok)?

Figyelt kérdés

2023. nov. 17. 12:58
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
A zárójeles megjegyzés miatt nem. Elég baj, ha egy kiszemelt miatt tesz valaki az egészségéért, amúgy meg lehet eszébe sem jutna. Mindenképp igénytelenségre és nemtörődömségre utal.
2023. nov. 17. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nen imponálna. Magáért tegyen, ne másért. Ha másért teszi, akkor 100%, hogy vissza fogja hízni.
2023. nov. 17. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Csak ez így nem.
2023. nov. 17. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Emberileg igeb, társkeresési szempontból nem nagyon.

Azt meg nem tartom túl romantikusnak ha értem teszi, mert akkor úgy fogom érezni hogy valamennyire az én felelősségem is az egész... Ha nemet mondok neki akkor visszahízik, aztán én leszek a gci hogy 1, nem tudtam értékelni a gesztuszt 2, én tettem tönkre az egészségét, hiszen már jó úton járt!!!

2023. nov. 17. 15:38
 5/7 anonim ***** válasza:
A hasadon lóg a bűr?
2023. nov. 18. 10:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz nektek megfelelni. Még ha ti tökéletesek lennétek, akkor azt mondom, oké...
2023. nov. 18. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem alapvetően imponáló a fogyás. Az kérdés nekem, hogy hogy jut el hozzám az az infó, hogy miattam teszi. Ha konkrétan ezt kimondja, az nekem kicsit érzelmi zsarolás szagú... hogy "becsüljé' mán meg, MIATTAD tettem, viszonozzad"... ilyen érzetet kelt. Ha csak látom, hogy változtat, de nem erősködik, hogy "de miattad csinálom", azzal nem lenne gondom.
2023. nov. 18. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!