Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt írta nekem egy férfi ,nem akar velem lenni?
Mármint tudom hogy nem akar velem lenni,és megkértem mondja el hogy miért.
Lassan 1.5 éve vagyunk szexkapcsolatban. Én többet szeretnék, ő nem érez irántam semmit és megkértem hogy mondja el miért .
Úgy érzem a kulsom miatt nem szeret,amiatt nem akar tartós kapcsolatban velem lenni
Ő ezt tagadja,és azt mondja hogy a múlt miatt, a szemelyisegem miatt.
Sajnos a megismerkedésünk elején mondtam néhány csúnya szót ( féreg,kva anyád ,anyád egy prosti stb )
De azóta rengeteg jó dolgot tettem érte,szépen beszéltem vele.
Szerettem. Hűséges vagyok hozzá több mint egy éve akkor is ha nem vagyunk együtt. Őszinte és kedves vagyok hozzá.
Szerintem csak nem tart elég szépnek és kifogásokat keres hogy miert nem akar velem lenni.
Ilyenkor mi a teendő?
A tegnapi üzenete :
Nincs mit megérteni. Egyszerűen nem akarok veled lenn. Nem kényszeríthetsz senkit arra, hogy veled akarjon lenni. Nem érzek irántad semmit, nincsenek romantikus erzéseim hozzád fűzve,és nem is leszek soha. Olyan dolgokat mondtál a múltban, amiket soha nem lehet elfelejteni. És az általad mondottak miatt lehetetlen, hogy valaha is érezzek irántad valamit.
Az autóhirdeteses sztorin a mai napig mosolygok. Beírtam hogy Mazda 3 , bla bla bla 500 euró . A sok török meg albán egyből hívta. Aznap volt vagy 500 telefonhívása..
És nem ,nem bekulunk.
Tegnap előtt lefeküdtem egy orvossal.
Szerb , fiatal , jóképű.
Csak azt akarja - valószínűleg neki egy kapcsolatra tényleg kevés vagyok.
Nekem arra megfelelt hogy elszakadjak ettől az egésztől na meg gondolom a 1.5 év alatt ő is szexelt más nőkkel is.
Vasárnap óta nem is igazán voltunk kapcsolatban,letiltott.
Majd ma rám írt,hogy csütörtökön délelőtt talamkozzunk egy kávéra .
De ez tényleg csak egy ilyen megbeszélés , szemelyes elválás lesz.
Hogy megkönnyebbüljon a lelkem.
Az is durva volt amikor tavaly feljelentett zaklatasert, utána 3 nappal később megint nálam aludt.
Pár héttel később én jelentettem fel őt zaklatasert úgyhogy most már a rendőrség sem foglalkozik velünk .
De tavaly május /június óta nem volt semmi ilyen balhé .
Ezért nem értem miért nem akar kibékülni és velem lenni .
Olyan szerelmes verset írtam októberben szülinapjára hogy mindenkinek könnybe lábadt a szeme .
Angolul !
( Ausztriában élünk es o is külföldi)
Ajándékokat vettem neki . Sütit sütök,meg amit csak el tudtok képzelni mindent megteszek hogy jól érezze magat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!