Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők előtt egy 44 éves férfi hogy tud magabiztos lenni, miközben anyagilag egy nulla?
Fél éve van ezen az új munkahelyen, és nem tudja róla szinte senki, hogy valójában semmit nem ért el, egy lakást, autót, semmit nem tett le az asztalra.
Mégis szinte körülrajongják a nők, ő meg fürdőzik a "sikerben". Persze nyilvánvalóan ennél egyikkel sem fog továbbjutni, amint lehull az álca.
Nem értem a semmire fel hogy tud valaki ilyen magabiztos nagy alfahím lenni.
Mert az egyik nem következik automatikusan a másikból. Van akinek pénzzel sincs önbizalma, másnak meg pénz nélkül is van. Fejlesztette magát, ha mást úgysem tud felmutatni, az is valami.
De nem értem mit irigykedsz, ezek az emberek az a kategória ami szép szép, de otthonra nem kéne így mindig egyedül van.
Mert igazabol neked nincs semmid.. ha onbizalmad 0 akkor semmit nem szamit a vagyon az ertekek..
A masik talan az hogy o nez is ki valahogyan hozzad kepest.. A szabalyok nem minden emberre ervenyesek ..
A kérdést olvasva érthető, mi ez a sok vödörfejű pistike a mindenféle csilivili verdában az utakon....:D
Komolyan mindig meglátok egy ilyen, rámjön a röhögőbaj már.
Nem biztos hogy az élete minden területén magabiztos. Van olyan ismerősöm aki a munkájában profi, jogosan magabiztos. Viszont a magánéletében sikertelen, csalódott, nem talál, és már nem is akar keresni párt.
Nem tudom mennyire ismered az illetőt. Attól,hogy nincs vagyona még lehet hogy az anyagi háttere rendezett, tervei is vannak.Meredek azt kijelenteni hogy nem ért el semmit ha nem ismered igazán jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!