Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, milyen hatást vált ki belőletek az, ha egy férfi magabiztosan, jól vezet?
Szerinted? Alap hogy jól vezessen. Én is jól vezetek. Mért lenne bàrmilyen hatással.
Olyan mintha azt kérdeznéd: milyen hatással van ràm ha be tudja kötni a cipőjét.
Halálosan semmilyen hatást.
Nap mint nap vezetek. Egy 184 lovas Mini Cooper S-t hajtok
Rendszeresen járok drift taxizni, vannak autóversenyző ismerőseim, határtalanul nem érdekel melyik pasi mennyire magabiztos a kormány mögött. Mert az én mércém szerint elég gyenge…
Semmilyen hatással nincs rám, ugyanis nem mosták ki teljesen az agyamat Hollywoodi filmekkel :D Jó film a Halálos iramban meg a Szállító, de miért kéne hogy befolyásoljon a partnerem megválasztásában? Kicsit fontosabb emberi értékek is vannak:
- intelligencia
- őszinteség, becsület
- felelősségtudat
- humorérzék
Persze hazudnék ha azt mondanám hogy mondjuk a külső nem számít és ebben biztos befolyásolták valamennyire az elvárásaimat, ugyanakkor a fentiek sokkal fontosabbak annál minthogy egy önjelölt autóversenyzővel van-e dolgom. A barátomnak sose volt szüksége autóra, mivel a belvárosban lakik mióta az eszét tudja, biciklivel közlekedik mindenhova. Havonta egyszer beülünk egy greengoba hogy elmenjünk a Tescoba vagy az IKEÁba, és évente 2-szer 3-szor kölcsön autóval elmegyünk valahova nyaralni. A jelenlegi életmódunkkal kb értelmezhetetlen, hogy miért kéne annyira értenie a vezetéshez, mikor kb parkolóhely sincs errefele, tehát a kocsi teljesen szükségtelen. Olyan kb, mintha mondjuk kiváló szörfös lenne, csak épp nem Ausztráliában élünk. Autónak sztem, meg autóval menőzésnek, kb Amerikában van helye, nem ilyen országokban, ahol utak sincsenek, csak kátyú hegyek, meg parkolni se lehet.
Imádom ahogy a baratom vezet
Es gyulolom h el akar hagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!