Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, milyen hatást vált ki belőletek az, ha egy férfi magabiztosan, jól vezet?
19
Nagyon sokat romlottál a szememben.
22
Én jártam úgy, hogy autóúton kiderült, hogy sötétben nem tudok rendesen vezetni. És igen, hiába mentem 90-nel, kevés volt. Hála istennek, az exem át tudta venni tőlem (direkt vezettem én, rég vezettem és jól esett vezetni, gondolta a fene, hogy nem fogok jól látni, akkor már kb. 25 éve volt jogsim). Szóval át kellett vennie és akkor mentünk 120-szal vagy ki tudja. Bár gondolom ott is más a megengedett sebesség, most nem tudom. De az más. Ott FELTÉTELEZHETED ÉS REMÉLHETED, hogy senki nem fog kiugrani eléd.
25 sajnálom, de inkább megyek 60-nal a forgalom ritmusát felvéve, mint hogy leszorítsanak, mert 50-nel megyek (amire sajnos nem 1x volt már példa). Tisztában vagyok vele, hogy nem szabályos és sokan ugyanígy vezetnek, de ha majd a forgalom tempója lassul, mert úgy beszigorítanak, hogy 52-nél fél évre elveszik a jogsidat, akkor én is tartom magam ahhoz.
Sajnálom, de inkább vállalok ilyen kis kockázatot, mint folyamatosan magamat veszélyeztessem a sok hülye miatt, aki nem bírja elviselni ha nem ő van elöl.
(Nem kell egyetérteni velem, ez az én véleményem, én is elfogadom a tiedet, fogadd el te is az enyémet).
27
Megértem, amit írsz, de nem értek egyet vele.
"Tisztában vagyok vele, hogy nem szabályos és sokan ugyanígy vezetnek, de ha majd a forgalom tempója lassul, mert úgy beszigorítanak, hogy 52-nél fél évre elveszik a jogsidat, akkor én is tartom magam ahhoz."
Szóval ha büntetnek, akkor majd mindenki betartja a szabályt, ami emberéleteket van hivatott védeni. F.sza.
A Budaörsi úton pl. a Petőfi laktanyától (Osztyapenkó irányába) lehet elkezdeni 70-nel menni, akkor nagyon megérzeni, hogy mennyivel gyorsabb a 70, mint az 50.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!