Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, milyen hatást vált ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, milyen hatást vált ki belőletek az, ha egy férfi magabiztosan, jól vezet?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy vagánykodik, hanem úgy, hogy tempósan de biztonságosan vezet és érződik rajta, hogy tudja mit csinál.

2021. aug. 17. 22:41
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
84%
Én egész biztosan nem ülök be olyan ember mellé autóba, aki lakott területen nem tartja be a sebességkorlátozást. Az autópálya egy dolog, bár számomra ott is taszító, de ott, ahol lényegében bármikor eléd ugorhat egy gyerek, egy kutya, kiléphet a fa mögül egy ember, stb., legyen már annyi a vezetőkben, hogy betartják a korlátozást: mégis mi a büdös fene múlik azon a 10 km/órán? Semmi... Azért van, hogy minél kevesebb legyen a baleset. Persze így is történhetnek tragédiák, de tegyünk már meg mindent azért, hogy aki elindult aznap otthonról, az épségben is érhessen haza. Ugyanez a véleményem azokról a türelmetlenekről, akik a másik autós fenekében haladnak, aztán a végén jól belekoccannak a másikba, és örülhetnek, ha csak anyagi kár keletkezik.
2021. aug. 18. 11:07
 22/39 anonim ***** válasza:
4%
Hiába a szabály, ha a forgalom ritmusa mást diktál. Kimondottan balesetveszélyes tud lenni, ha valaki 48-al tötymörög, de egyébként 60-al megy a forgalom. Rohadt idegesítő.
2021. aug. 18. 11:08
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Balesetveszélyes, de nem amiatt, aki a szabályt betartja, hanem azok miatt, akik tojnak bele magasról.
2021. aug. 18. 11:11
 24/39 anonim ***** válasza:
F.szom akkor. Én akkor is 50-nel fogok menni. Lesz.rom, hogy mások szabálytalanok. Igenis, hogy 10 km/h sebességnél élet múlhat rajta. Engem mútkor azért nem ütött el vki, mert lassan jött (kb. 30-cal). Felújítás volt az utcában, összevissza jöttek az autók, hol "fentről", hol "lentről", hol mindkét irányból. Nem figyeltem annyira, eltévesztettem. Csak egy nagyon picit rám dudált az autós, én meg nézegettem, hogy na, ha ez gyorsabban jött volna, akkor már hol lennék. (Szoktak ott száguldozni, szó szerint mármint, 80-90 km/h sebességgel.)
2021. aug. 18. 11:12
 25/39 anonim ***** válasza:

19

Nagyon sokat romlottál a szememben.

2021. aug. 18. 11:13
 26/39 anonim ***** válasza:

22

Én jártam úgy, hogy autóúton kiderült, hogy sötétben nem tudok rendesen vezetni. És igen, hiába mentem 90-nel, kevés volt. Hála istennek, az exem át tudta venni tőlem (direkt vezettem én, rég vezettem és jól esett vezetni, gondolta a fene, hogy nem fogok jól látni, akkor már kb. 25 éve volt jogsim). Szóval át kellett vennie és akkor mentünk 120-szal vagy ki tudja. Bár gondolom ott is más a megengedett sebesség, most nem tudom. De az más. Ott FELTÉTELEZHETED ÉS REMÉLHETED, hogy senki nem fog kiugrani eléd.

2021. aug. 18. 11:15
 27/39 A kérdező kommentje:

25 sajnálom, de inkább megyek 60-nal a forgalom ritmusát felvéve, mint hogy leszorítsanak, mert 50-nel megyek (amire sajnos nem 1x volt már példa). Tisztában vagyok vele, hogy nem szabályos és sokan ugyanígy vezetnek, de ha majd a forgalom tempója lassul, mert úgy beszigorítanak, hogy 52-nél fél évre elveszik a jogsidat, akkor én is tartom magam ahhoz.

Sajnálom, de inkább vállalok ilyen kis kockázatot, mint folyamatosan magamat veszélyeztessem a sok hülye miatt, aki nem bírja elviselni ha nem ő van elöl.

(Nem kell egyetérteni velem, ez az én véleményem, én is elfogadom a tiedet, fogadd el te is az enyémet).

2021. aug. 18. 11:18
 28/39 anonim ***** válasza:
70%
Nem ülök be gyorshajtók mellé és rohadtul nem vonzó. Mellesleg milyen érdekes, nekem nem kellet még átlépni a sebességhatárt a a többiek miatt.
2021. aug. 18. 11:28
 29/39 anonim ***** válasza:

27

Megértem, amit írsz, de nem értek egyet vele.

"Tisztában vagyok vele, hogy nem szabályos és sokan ugyanígy vezetnek, de ha majd a forgalom tempója lassul, mert úgy beszigorítanak, hogy 52-nél fél évre elveszik a jogsidat, akkor én is tartom magam ahhoz."

Szóval ha büntetnek, akkor majd mindenki betartja a szabályt, ami emberéleteket van hivatott védeni. F.sza.

A Budaörsi úton pl. a Petőfi laktanyától (Osztyapenkó irányába) lehet elkezdeni 70-nel menni, akkor nagyon megérzeni, hogy mennyivel gyorsabb a 70, mint az 50.

2021. aug. 18. 11:35
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én a városban mindig dugóban állok, hol mennek 60-al?
2021. aug. 18. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!