Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, milyen hatást vált ki belőletek az, ha egy férfi magabiztosan, jól vezet?
Én nem akarok és nem is fogok senkivel vitazkozni. Én megértek mindenkit, aki szerint bármi nemű gyorshajtás elítélendő. Tisztában vagyok vele, hogy nem szabályos és veszélyes.
De könyörgöm, ne csináljatok már úgy, mintha maga a Sátán lennék, csak azért mert féltem a tyúkszaros életem és áthágom a sebesseghatárt ha a forgalom rákényszerít. 11 éve aktívan és balesetmentesen vezetek, a hátam mögött van már vagy fél millió km, ez idő alatt minimum 6x próbáltak meg leszorítani, amiért szabályosan közlekedtem.
50 helyett (óra szerinti!) 60-nal megyek, hogy ne miattam pattanjon el valami gyenge idegzetű, beteg állat fejében az ér és generáljon ezért komoly veszélyhelyzet. Ennyi a bűnöm! Nem hajtok át a piroson, megállok a zebránál és a körforgalomból kihajtva is indexelek. Nem velem van tele a Bp-i autósok youtube csatornája!
"sajnálom, de inkább megyek 60-nal a forgalom ritmusát felvéve, mint hogy leszorítsanak, mert 50-nel megyek (amire sajnos nem 1x volt már példa)"
Ez pont nem tűnik magabiztosnak, hanem beleugrasz abba, amire mások kényszerítenek. Ha menni akar, előzzön meg, ha olyan ügyes, mit kell ezen aggódni? Miért befolyásol más hülyesége?
Amúgy Pesten bizonyos utakon 60, illetve 70 a megengedett, nyilván ezt tábla is jelzi, lakott területen belül amúgy 50. Én is mentem már a megengedett 50 helyett 60-nal, mert késésben voltam, mindenkivel megesik, szóval nem is kioktatni akarok. Nő vagyok, szinte napi szinten vezetek, és nem attól fogok elalélni, hogy 50 helyett 60-nal megy és hogy "tudja mit csinál". Mikor már megemelem a kalapomat az nálam ott kezdődik, amit apukámnál láttam, hogy a régi, széles, nagy Mercivel úgy tolat be ívből a kapubejárón, hogy a két tükörtől oldalt 1-1 centire van az oszlop és ezt 0 segítséggel, radar, csipogó, akármi nélkül.
A legtöbb mai autó már annyira túl van vezérelve elektronikailag, hogy lassan egy betanított majom is képes elvezetni. Semmi vagány nincs abban, hogy képes menni a forgalomban.
Nekem tényleg tetszik, ha egy férfi jól vezet. Exeim közül néhány nem tudott vezetni. Egyáltalán.
A jól vezetés azt jelenti, hogy TÉNYLEG betartja a szabályokat. És bár nem tötymörög, de nem megy gyorsabban az előírt sebességhatárnál. Használja az irányjelzőt. Megáll zebránál. stb.
"És bár nem tötymörög, de nem megy gyorsabban az előírt sebességhatárnál. Használja az irányjelzőt. Megáll zebránál. stb."
Hát aki nem így vezet az ne is üljön volán mögé! És csodálkozunk miért van ennyi baleset.
Tapsikolok örömömben, hogy megtanult vezetni, mint másik sokmillió ember és tudással ült be a volán mögé...
Hogy reagálnék? Sehogy. Nem vagyok ilyen kocsin felizgulós fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!