Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfit magabiztosság miért teszi nevetségessé, ha csóró a férfi?
Azt kell tisztázni, hogy mit jelent a csóró. Milyen értelemben!?
Mi az elvárás? Minek kellene megfelelni?
# 2
az a csóró aki nem tud magának és vele lévő nőnek 'fancy' életstílust bitosítani ami manapság elvárt: rendszeres wellnes hétvégék, utazások, shopingolások stb., presztízs autók. Csóró aki átlagbért keres, talán nettó 600-700 ezertől már nem csóró nem tudom.
Ez nem az én véleményem, inkább szubjektív érzés amit mások vélekedéséből szűrök le.
2-es vagyok.
Az általad leírt elvárások, amelyet a férfi nem tud teljesíteni egyáltalán nem csóroság.
Ugye a nő elvárja, ezt írtad! Kérdésem az, hogy ő tudja-e ezt biztosdítani vagy csak a férfitól várja el?
Ha nem tudja biztosítani, akkor simán csak egy pióca, aki a férfin élősködik. A közösbe, együtt kell beletenni és együtt kell kivenni.
Ez a jelenség, mikor a kövér pasi kiszáll az új s mercedesből,felkiállt anő, na megjött apuci,papamaci.
Ugyanez, mikor a koszos büdös melós a nap végén kiszáll a tesconál, és ott van pár vállalkozó pici lánya a legújabb range rover terepjáróval, felkiálltanak, na megjött a zsírdisznó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!