Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak mi tetszik az ilyen pasikban?
Ez esetben hány évesekről is beszélünk? Mit keres ez a kérdés a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriában?
2021. júl. 27. 21:03
2021. júl. 27. 21:05
Torvenyen kívuliek.
Az egyéniségek akiknek saját gondolataik vannak, mernek tenni, mernek szólni, mernek szembe menni a szabályokkal, a rendszerbol "kitorni", azok mindig is vonzobbak lesznek, mint azok, akik barminek egybol becsicskulnak es lehajtják a fejüket.
Sőt. A hősök is, vagy lasd az 1956 os forradalmat is diákok kezdték meg es szamtalan tortenelmi pelda van arra hogy a "torvenyen kivuliek", mennyi mindent elértek.
Az ilyem emberek akik kitörnek, szelesebb látókörűek, forrofejűek vittek elobbre eddig is a társadalmat.
És mégha annyira van caak eszük hogy ők tiltva cigiznek, valahol mégis ezt idézi, hogy ők MERNEK szembe menni a rendszerrel.
2021. júl. 27. 21:12
Iskolában szórakoztató. az iskolában teljesítménykényszer van, fegyelmezni kell magadat, egy kis felüdülést és mulatságot jelentenek ezek a figurák.
2021. júl. 27. 21:13
2021. júl. 27. 21:13
A csajok szeretik a laza, jó fej srácokat meg a rosszfiúkat. Persze , ha kinéznek valahogy, mert különben semmit se ér az első három :D Én is ezt toltam csak annyi különbséggel, hogy nem dohányoztam. Meg annak ellenére, hogy alig tanultam és csak szórakozni jártam a sulikba, mindig baromi jó tanuló voltam, mert baromi jól vág az eszem. Minden szart elvégeztem a sulikban, mert imádtam a közeget nekem az volt a lételemem, majdnem 30 éves koromig suliztam, tényleg már minden szarra beiratkoztam, hogy ne szakadjak el ettől a közegtől és el is végeztem mindent amúgy :)
2021. júl. 27. 21:16
Szeretik a börtön illatát amikor beszélőre járnak be hozzá.
2021. júl. 27. 21:17
Nálunk is voltak ilyenek, megtalálták a társaságukat hasonló lányok formájában. Egyáltalán nem tetszettek mindenkinek, sőt, inkább lenézték őket. Mondjuk én egyetemi gyakorló gimibe jártam, nem valami proli szakiskolába, szóval itt a deviáns alkoholizáló dohányzó bully "menőgyerekek" volt a kisebbség. A normális szebb lányoknak volt felsőbb/más évfolyamból normális pasijuk, a többit meg észre vették a fiúk, de ők se igazán foglalkoztak a pasizással.
2021. júl. 27. 21:23
Nem tudom, nekem mindig a csendesebb, intelligens fiúk jöttek be, bár gimiben tanárokba voltam belezúgva, a lázadó korosztályommal annyira nem foglalkoztam :)
Ez részemről felnőttként is megmaradt, nem szeretem a nagyhangú, nagyarcú, bunkó embereket. A lázadás is lehet természetesen szimpatikus, de azt konstruktívan tegye, ne szánalmas hőbörgéssel, vagy önkárosító magatartással (pl. dohányzás, pia stb).
2021. júl. 27. 21:31
Mindenkinek más jön be, ha kb.mértékkel iszik az nekem pont jó.
2021. júl. 28. 00:19
Kapcsolódó kérdések: