Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt írta nekem egy férfi ,nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt írta nekem egy férfi ,nem akar velem lenni?

Figyelt kérdés

Mármint tudom hogy nem akar velem lenni,és megkértem mondja el hogy miért.

Lassan 1.5 éve vagyunk szexkapcsolatban. Én többet szeretnék, ő nem érez irántam semmit és megkértem hogy mondja el miért .

Úgy érzem a kulsom miatt nem szeret,amiatt nem akar tartós kapcsolatban velem lenni

Ő ezt tagadja,és azt mondja hogy a múlt miatt, a szemelyisegem miatt.

Sajnos a megismerkedésünk elején mondtam néhány csúnya szót ( féreg,kva anyád ,anyád egy prosti stb )

De azóta rengeteg jó dolgot tettem érte,szépen beszéltem vele.

Szerettem. Hűséges vagyok hozzá több mint egy éve akkor is ha nem vagyunk együtt. Őszinte és kedves vagyok hozzá.

Szerintem csak nem tart elég szépnek és kifogásokat keres hogy miert nem akar velem lenni.

Ilyenkor mi a teendő?

A tegnapi üzenete :

Nincs mit megérteni. Egyszerűen nem akarok veled lenn. Nem kényszeríthetsz senkit arra, hogy veled akarjon lenni. Nem érzek irántad semmit, nincsenek romantikus erzéseim hozzád fűzve,és nem is leszek soha. Olyan dolgokat mondtál a múltban, amiket soha nem lehet elfelejteni. És az általad mondottak miatt lehetetlen, hogy valaha is érezzek irántad valamit.

2024. febr. 13. 14:43
 11/99 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az, amit itt előadsz, önmagában indokolja, hogy ne akarjon veled lenni. Komoly problémák vannak a személyiségeddel. A külsőddel nincs gondja, hiszen dugni jó voltál hosszú távon, de ilyen hisztis, paranoiás pitsával senki nem akarna komolyat.
2024. febr. 13. 15:11
 12/99 anonim ***** válasza:
95%
Nem a külsőd miatt, ha nem tetszenél neki, akkor azok nem lettetek volna másfél évig szexkapcsolatban. Főleg azok után, amiket mondtál. Nem szeret, nem érez irántad semmit, azért nem akar többet és ezt le is írta teljesen egyértelműen. Hiába voltál később már kedves, akkor is lehetett számára kiábrándító, amiket régebben mondtál. Elég durva dolgok voltak, nem is csoda, ha így érez és akkor se felejtené el őket, ha szebb lennél.
2024. febr. 13. 15:11
 13/99 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem akarna egy ilyen agresszív nővel kapcsolatot. Legyezgeti az egóját hogy te tepersz utána, de nem tart téged semmire. Ha nekem ilyeneket mondtál volna látni sem akarnálak. Neki ezek szerint dugásra még jó vagy, gondolom élvezi is hogy így megalázod magad miatta.
2024. febr. 13. 15:12
 14/99 A kérdező kommentje:
De akkor most tegyek? Ezt az egészet valahogy nem lehet megfordítani? Talán ha nem keresem ,nem válaszolok neki pár hétig?
2024. febr. 13. 15:19
 15/99 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, ez már nem menthető. Egyrészt megvan rólad a véleménye és mindegy mit csinálsz, nem fogja elfelejteni miket mondtál, másrészt meg nem szerelmes beléd, soha nem is volt és ezt nem lehet kierőszakolni. Fogadd el, hogy ebből nem lesz soha több, ő nem akar veled kapcsolatot.
2024. febr. 13. 15:21
 16/99 anonim ***** válasza:
94%
Azzal tennél a legjobbat. Örülni fog neki szerintem, ha eltűnsz az életéből.
2024. febr. 13. 15:21
 17/99 anonim ***** válasza:
95%
Miért mondtál neki ilyen undorító dolgokat? Ha ennyire utáltad, akkor meg minek feküdtél alá, meg minek mászol utána? Ne haragudj, de tényleg gusztustalan vagy.
2024. febr. 13. 15:26
 18/99 anonim ***** válasza:
77%

Barna bőrű vagy? Lehet ez zavarja?

Mit akarsz már? Milyen nő teper 1 évig olyan után akinek nem kell?

Milyen nő beszél így valakivel egy kapcsolat elején? Nem értem mit akarsz ettől az egésztől, ő teljesen egyenesen elmondta mi a helyzet.

2024. febr. 13. 15:32
 19/99 A kérdező kommentje:

Nem vagyok roma.

Ezek a dolgok egyszerűen kicsúsztak a számon.

Ha nem keresem , ő keres.

Megbántam mindent és megpróbálom jóvá tenni.

Ha meg nem akar,majd akad más.

Csak nem értettem miért nem szeret.

2024. febr. 13. 15:51
 20/99 anonim ***** válasza:
100%

Leírta világosan mi a baja veled és hogy nem érez semmi olyat ami miatt veled lenne. Mit nem lehet ezen érteni? Nem jó hogy csak dug...megértem. Nem kell vele lenni. Majd lesz más.

Miért mondtál neki ilyeneket amúgy? Legközelebb normálisan beszélj.

N 32

2024. febr. 13. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!