Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt írta nekem egy férfi ,nem akar velem lenni?
Mármint tudom hogy nem akar velem lenni,és megkértem mondja el hogy miért.
Lassan 1.5 éve vagyunk szexkapcsolatban. Én többet szeretnék, ő nem érez irántam semmit és megkértem hogy mondja el miért .
Úgy érzem a kulsom miatt nem szeret,amiatt nem akar tartós kapcsolatban velem lenni
Ő ezt tagadja,és azt mondja hogy a múlt miatt, a szemelyisegem miatt.
Sajnos a megismerkedésünk elején mondtam néhány csúnya szót ( féreg,kva anyád ,anyád egy prosti stb )
De azóta rengeteg jó dolgot tettem érte,szépen beszéltem vele.
Szerettem. Hűséges vagyok hozzá több mint egy éve akkor is ha nem vagyunk együtt. Őszinte és kedves vagyok hozzá.
Szerintem csak nem tart elég szépnek és kifogásokat keres hogy miert nem akar velem lenni.
Ilyenkor mi a teendő?
A tegnapi üzenete :
Nincs mit megérteni. Egyszerűen nem akarok veled lenn. Nem kényszeríthetsz senkit arra, hogy veled akarjon lenni. Nem érzek irántad semmit, nincsenek romantikus erzéseim hozzád fűzve,és nem is leszek soha. Olyan dolgokat mondtál a múltban, amiket soha nem lehet elfelejteni. És az általad mondottak miatt lehetetlen, hogy valaha is érezzek irántad valamit.
52 , persze találhat mást .
Csak épp nem egy 15 évvel fiatalabb, nagymellű,jó alakú nőt,aki oda van érte,szerelmes belé anélkül hogy ő bármit is tenne. Nem hiába nem hagy el teljesen soha , ezt azért megsugom
Azért mert szeretem és nem adom fel.
Most megpróbálom azt hogy nem lesz szex egy jó darabig és csak akkor lesz ismét ha valamit tesz értem és ha úgy érzem ,O is kapcsolatot szeretne. Nem vagyok az ingyen kvaja.
Szeretem de nem hagyom hogy tovább használjon.
Nem értem miért nem akar velem lenni.
Ami történt megtörtént de lassan egy éve , azóta semmit nem tettem ellend és szépen viselkedtem vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!