Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek miért mániája az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért mániája az online ismerkedesben hogy tartósat keresenek? Miért nem elég a nők 99% százalékának a barátság extrákkal?

Figyelt kérdés

Szerintem sok férfi van úgy mint én, van gyerekem.es nem akarok már annyira komolyat de csak barátság extrákkal meg nem nagyon lehet találni.

nagyon sok nővel beszélgettem de mindegyiknek ez a mániája hogy tartós rendes kapcsolatot akar nem laza kapcsolat vagy barátság extrákkal.

Hazudni nem nagyon akarok nekik de így meg kicsi a siker arany .

Miért olyan rossz a nőknek a barátság extrákkal nem ertem ? Elmennenk ide oda jolereznenk magunkat szexelnenk és aztán kötöttségek nélkül élnénk az életünk.

Mindegyik nőnek az a mániája hogy 24 órában figyelj oda rá és erzelmi világára plusz "csak rá"

O legyen neked középpontban.

Ez a fajta odafigyeles megerőltetto sokkal jobb lenne lazán csak a jó dolgokra koncentrálni.

2023. aug. 10. 12:26
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/247 anonim ***** válasza:

"Exem is csak olyat tudott èrdekes módon"

Ez a mondat elèg èrtelmetlen...mit tudott??

2023. aug. 19. 09:52
 142/247 anonim ***** válasza:
0%

"hüvelyi orgazmusod van neked is akor gondolom ?

Exem is csak olyat tudott érdekes módon."

Értő olvasás. Hüvelyi orgazmust. Benne van az előző mondatban.

2023. aug. 19. 10:06
 143/247 anonim ***** válasza:
77%

Mit mozgatott volna át a szülès? Jó nagy idióta vagy, nem csoda, hogy mint írtad SNI-s voltál XDD

De most komolyan! Szerinted a szülès átmozgatta a akár a hüvelybemenetet, vagy valamit? XD nem èrtesz te a nőkhöz, ez már látszik....

De hogy segítsek rajtad, ezt úgy hívják,(azt hogy szülès után jobban/kevèsbè kívánják a szexet)

HORMONOK!!!

2023. aug. 19. 10:10
 144/247 A kérdező kommentje:

Nem kellet sose értenem a ciklus és hormon mukodesetek szerencsére kislányomnak se nekem kell majd elmagyarazni a nemi dolgaitok.

Annyit kell csak tudnom mensi után kozvetlen vagytok termékenyek akkor kell gyereket csinálni nektek.

És 1 hétig gorcsoltok és szenvedtek mikor megjon .nincs strand nincs szex .

Csak szenvedés ez mondjuk szar lehet .

Fuh de utaltam kibirni azt az 1 hetet szex nélkül.

Exem is sokat szenvedett állandóan engem küldött gorcsoldoert és betéter és tamponert de úgy meg mindig nem.vagom mi mire való.

Szülés után volt neki ilyen folyás vagy mi.

De visszaterve orgazmushoz szerintem az is számít hogy elsőnek gumiban csináltuk és az nem olyan mikor már gumi nélkül csináltuk de meg kihuzosan akor ment el .szerintem nektek is zavaró a gumi vagy tévedek?

Miután párszor gumi nélkül csináltuk már mindig úgy csináltuk zavaró lett.

2023. aug. 19. 11:46
 145/247 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ki fogja neki elmagyarázni a női dolgokat? Anyjával tartja a kapcsolatot?
2023. aug. 19. 12:45
 146/247 A kérdező kommentje:

A volt parom és a családja nem segítenek semmit csak a sajátjaim.

Az én anyám meg nem öreg 47 igazából ő a pótanyja meg a húgom ő meg 17 már ő is tud rengeteget segíteni.

Szerencsére ő nem fiuzos meg nem mászkál el sehova.o már ugyan úgy tud ettetni fürdetni letenni aludni mindent mint mi.

Igazából ok vigyáznak rá ha dolgozom ott is alszik .

Csak ugye minden szabad időmben mikor itthon vagyok akor van nálam.

Szóval így vegyesen neveljük

Nevelo Apám is segít de ő idegileg kívan ettől a helyzetol öt nem nagyon terhelem ha lehet .

Öcsém se ő 19 már csajozik de még otthon el rá se bízom rá van neki más dolga .

Meg van egy 11 éves kis lány unokatesom ő nagyon tud játszani a lányommal persze furdetni ettetni nemtud de vigyázni rá és lefoglalni nagyon.ot imádja a lányom.

A fő baj hogy én nagyszuleim a dedik már öregek

Mikor én voltam gyerek azért ott voltak 2×2

70 felettiekre nem lehet kisgyereket bízni már nemtudnak úgy mozogni.

2023. aug. 19. 13:11
 147/247 anonim ***** válasza:
100%
Ez de fájt. A 17 éves húgod etet, altat, szittel, ami természetes, hiszen lány, a 19 éves öcsédnek meg van más dolga, gondolom mert fiú. De örülök, hogy nem hozzátok születtem meg.
2023. aug. 19. 13:59
 148/247 A kérdező kommentje:

Lanyoknak ez jobban megy ez biológia.

Egy 17 éves fiúra vagy egy 17 éves lányra bíznal gyereket ?

Kinek van hozza türelme?

Amúgy a gyereknek is anyára van szüksége 0 24 ben

Apa is kell de az akor is elég ha naponta foglalkozik veled pár órát

Azért is anyák kapják meg általában a gyerekeket

Sokkal nagyobb ütés ha anyad nincs kisgyerekkent. mintha apád.

Ezért is nagyobb bűn ha egy anyuka lep le.

2023. aug. 19. 14:08
 149/247 anonim ***** válasza:
100%

148: attól függ, hogy nevelik. Ugyanúgy menne egy 17 éves lánynak meg egy fiúnak is, ha nem gyerekkorától arra lenne "okosítva" a lány, hogy ő majd anya lesz meg ő felelősségteljesebb.

Amúgy meg simán igazságtalanság, hogy ilyenkor a lánynak minden IS a dolga, a fiúnak meg annyi, hogy... ja, semmi, a heréjét verve hever. Én is lányként átéltem ezeket, annyi volt a foganatja, hogy leredukáltam a kapcsolatot a családdal, mert máig fáj az igazságtalanság és a kivételezés öcsike javára, és nem akarok gyereket.

2023. aug. 19. 14:11
 150/247 anonim ***** válasza:

143 ...

Csak arra reagalt h nekem nem volt szules elott orgazmusom.

Valszeg nem pontosan fejezte ki magat de teny h azota mindig van. Valszeg a szules volt az ami ezt megoldotta hogy hogyan azt nem tudom talan csak bekapcsolt par receptort vagy mittudom en. Doki sem tudja tobbet is kerdeztem.

2023. aug. 19. 14:47
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!