Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek miért mániája az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért mániája az online ismerkedesben hogy tartósat keresenek? Miért nem elég a nők 99% százalékának a barátság extrákkal?

Figyelt kérdés

Szerintem sok férfi van úgy mint én, van gyerekem.es nem akarok már annyira komolyat de csak barátság extrákkal meg nem nagyon lehet találni.

nagyon sok nővel beszélgettem de mindegyiknek ez a mániája hogy tartós rendes kapcsolatot akar nem laza kapcsolat vagy barátság extrákkal.

Hazudni nem nagyon akarok nekik de így meg kicsi a siker arany .

Miért olyan rossz a nőknek a barátság extrákkal nem ertem ? Elmennenk ide oda jolereznenk magunkat szexelnenk és aztán kötöttségek nélkül élnénk az életünk.

Mindegyik nőnek az a mániája hogy 24 órában figyelj oda rá és erzelmi világára plusz "csak rá"

O legyen neked középpontban.

Ez a fajta odafigyeles megerőltetto sokkal jobb lenne lazán csak a jó dolgokra koncentrálni.

2023. aug. 10. 12:26
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/247 anonim ***** válasza:
100%

“A nők többször lépnek ki egy kapcsolatból szerintem.”

Francokat. Kapásból csak a közvetlen környezetemből vagy 10 olyan pasit fel tudnék sorolni, aki megunta a családosdit és szépen lelépett. Ez még mindig sokkal jellemzőbb a pasikra, aztán még a nők érezzék magukaz megtiszteltetve, ha nagy duzzogva méltatnak kiköhögni pár tízezret gyt-re meg kéthetente elvinni a gyereket láthatásra..

Az meg végtelenül szánalmas, hogy te osztod a nem létező eszed miközben annyira vitted, hogy felcsináltál egy 14 éves KISLÁNYT. Undorító.

2023. aug. 18. 21:13
 132/247 anonim ***** válasza:
100%
Undorító egy faszi vagy azért nem kellesz még szexre se senkinek.
2023. aug. 18. 21:35
 133/247 anonim ***** válasza:
100%

Khmm egyetèrtek az elöttem hozzászólókkal,gőleg a 131 essel, ezt akartam volna èn is mondani,de ha már valaki kimondta helyettem.....

Ja, amúgy 129 voltam!

Ès:

39/N, háromgyerekes anyuka!:D

2023. aug. 18. 22:02
 134/247 anonim ***** válasza:
100%

"Undorito egy faszi vagy azert nem kellesz szexre se"

Jahh,főleg hogy nagyban mondja, h az exèvel milyen jót szexeltek, oszt a vègèn kinyögi, hogy neki jó volt, az exènek is mert úgy 10. alkalomra ment el..

XDD jót röhögtem....nem csoda hogy nem talalsz nőt.

XXXXDDDD szánalmas!!!

2023. aug. 18. 22:08
 135/247 A kérdező kommentje:

133# akor bocsi összekevertelek valakivel.🙂

Jó nálunk akor lehet ez egyedi amúgy engem lepet meg a legjobban hogy képes volt elhagyni a gyereket erre nem voltam kész.

Én se láttam a családunkban hasonlót.a gyerekek mindig az anyjuknal maradtak mindenhol valás esetén

Amúgy saját magam elen beszélek de vegulis úgy lenne a normális. egy nő szetrakja a lábát és egyből talál mást.

Mi lehetőségeink meg elege korlatoza a gyerek az ujrakezdesre.

De nem baj vegulis olyan téren igazságos velem az élet hogy én akartam én eroltettem hogy ne vetese el .én akartam mindig is gyereket nem ő vegulis. ez igaz.

Csak ha már vállalta akor vegye ki a részét.

Azt terveztem hogy ő max 20 25 éves koráig biztos velem marad aztán ő fogja nevelni hétvégén meg nálam lesz .

E helyet megkapta én és a családom 0 24 ben a másik család teljes kihatralasa mellet. ugyanis nagymama sincs így az ő ágarol. nem is beszélünk utalnak.

2023. aug. 18. 22:29
 136/247 A kérdező kommentje:

134# én tanitgattam be. szerinted kezdetben hogy lett volna orgazmusa azt se tudta mi az .😀

Csak érezte hogy jó amit csinálok neki de még nemtudta hogyan mozogjon meg ilyesmi full tapasztalatlan volt .

Kezdetben csak smaroltunk aztán falnál smaroltunk eltevedt a kezem aztán

Kocsiban csináltuk suli után elvezte azt az első pár alkalmat is csak meg nem ment el .

Utána simogatott osszebujtunk vegulis ilyen téren nem csak szex volt .órákig simizet azért is imádtam

Én persze kanos bolond voltam volt hogy 4 szer ramasztam egy talin mert 20 évesen egetet a vagy de ő is elvezte meg úgyis.

Nagyon szűk volt kezdetben aztán már nem .

És aztan egyszer csak elment és utána szinte mindig

Ilyen fiatalon veletek is volt hogy szinte minden talin 4 néha 5 aktus is volt?

Pár hónapig ez ment aztán már zavarta hogy csak szexelunk meg jött a joido akor már nem kellet kocsiban osszebujni takaró alatt lehetett menni bárhova akor már mást is csináltunk.

Azért kellet kocsiban mert én se vihetem haza egy ilyen fiatal lányt meg szüleimnel laktam.

2023. aug. 18. 22:43
 137/247 anonim ***** válasza:
55%

Nem!!

Legtöbb lány ( èn is) elsőre elmegy! De ha elsőre nem is, 2. ra, 3. ra már biztos....Ha a pasi JÓL HASZNÁLJA A SZERSZÁMÁT!!!

:DD

2023. aug. 19. 07:45
 138/247 anonim ***** válasza:
69%

137...

Sok esetben nem a pasin mulik...

Nekem az elso terhesseg es szules hoza meg az orgazmust. Elotte barmit probaltunk semmi. Tobb partner mindenfele praktika se massal se magammal.

Erdekes modom a szules utani elso aktusnal 2x is volt orgazmusom. Es azota mindig van.

2023. aug. 19. 08:07
 139/247 A kérdező kommentje:

Van olyan nő aki sose megy szóval ez nem igaz .

Szerintem amúgy mi esetünkben mindegy hogy 10 vagy 3 alkalom kellet hozzá valamiért utána 4 évig jó volt a szex .

1000 alkalommal biztos szexeltunk kb akor mit számít ha kellet gyakorolni az elején.

Ilyen fiatalon mikor még azt se tudod mi az hogy szex komolyan nemtudta hogy van ilyen érzés magának nem.csinalta .

Teljesen új volt neki a szexualitás amit mutattam neki szerintem ezért is szeretett nagyon.ezert is mi férfiak elsők akarunk lenni nektek.

Elote én se elégítettem ki senkit.csak öt tudom mert rá vagyok specializalodva

Meg úgy másokkal csak 1 1 alkalom volt ingyen.

Szeretem ha egy nő ki van elégitve olyan büszkeség fog el 😁nem elég ha csak nekem jó.

Csak az a nagyon szar hogy újra ilyen kiscsajt sose fogok találni sose fog minden ennyire klapolni és így ez a jó szexuális élet ami vele volt már sose lesz.

És ezt nembirom feldolgozni 😐

2023. aug. 19. 08:19
 140/247 A kérdező kommentje:

138# akor ott valami átmozgott szülés után.

hüvelyi orgazmusod van neked is akor gondolom ?

Exem is csak olyat tudott érdekes módon.

Volt egy barátnője akin abortuszt csináltak ő neki utána fájt a szex. és már nem elvezte neki is atmozgattak ott valamit szerintem.

Ti bonyolultabbak vagytok.

2023. aug. 19. 08:28
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!