Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért mániája az online ismerkedesben hogy tartósat keresenek? Miért nem elég a nők 99% százalékának a barátság extrákkal?
Szerintem sok férfi van úgy mint én, van gyerekem.es nem akarok már annyira komolyat de csak barátság extrákkal meg nem nagyon lehet találni.
nagyon sok nővel beszélgettem de mindegyiknek ez a mániája hogy tartós rendes kapcsolatot akar nem laza kapcsolat vagy barátság extrákkal.
Hazudni nem nagyon akarok nekik de így meg kicsi a siker arany .
Miért olyan rossz a nőknek a barátság extrákkal nem ertem ? Elmennenk ide oda jolereznenk magunkat szexelnenk és aztán kötöttségek nélkül élnénk az életünk.
Mindegyik nőnek az a mániája hogy 24 órában figyelj oda rá és erzelmi világára plusz "csak rá"
O legyen neked középpontban.
Ez a fajta odafigyeles megerőltetto sokkal jobb lenne lazán csak a jó dolgokra koncentrálni.
Fuhh de szánalmas..
Ha már törölted a hozzászólásomat, akkor remèlem egy kis sebet is hagyott benned..ugye?
A törölt hozzászólásom rövid kis tartalma egyèbkènt az hogy, MENNYIRE sajnálom a KISLANYODAT!!!!!!!
Ès egyèbkènt írtad, hogy nem szeretnèd hogy ha a lányod olyen lenne,mint amilyen nőt keresel, akkor mièrt szeretnèd hogy a legtöbb nő ilyen legyen?
Szerinted az ő apjuk nem szègyellnè úgy a lányát ahogyan te szègyellnèd a lányodat?
Amugy 109 voltam
Ui:először írni tanulnál meg 30 èves lètedre, mert èn kb fele annyi idősen tökèletesen írok ès fogalmazok, ja ès az IQ szintem is feljebb van
Én nem töröltem semmit amúgy itt nem is tudom hiába ir ki bárki bármit. Adminok tudják csak.
Nem szeretném hogy a legtöbb ilyen legyen csak 1 et találják újra. Ez a cél
Amúgy a lányom se szegyelnem csak nem akarom hogy veszélyben legyen.ha 100 pasija lenne abol 1 2 tuti nem normalis aztán bantana vagy teherbe ejtene idő előtt.
Szóval ez inkább biztonsági probléma.
A helyesírásom és a fogalmazásom azért rossz mert diszgráfias vagyok .sni gyerek voltam ha 15 16 éves vagy gondolom van a suliban sok hasonló erről se tehetek.ahogy ok se .
Ha látnád a kezirasom azt csak én tudom olvasni jó titkosíras lenne.katonai uziknek .😀😀
Érettségin 2 szer szobeliztem mindenből kivéve matek .az lett 4
Többi minden 5
Fosulira is mehetem volna fel is vettek államira de akor már útban volt a baba. gyerek nekem.mindennel fontosabb volt aztán így nem lett fosuli .
Szóval annyira hülye nem vagyok csak agyilag máshogy vagyok bekotve.
Jól van èrtem, ès egyèbkènt a gyereked anyja járt a szülès után suliba??
Vagy magántanuló volt?csak èrdekel....
Egyèbkènt a gyereked nem fogja felcsináltatni magát idő előtt, ha nem olyan hülye mint az anyja, ès normálisan van nevelve.(bár a nevelès nem sokat számít, saját tapasztalatból írom, engem is "rendes lánynak" neveltek, aztán csak a palizás járt az eszembe, persze lefeküdni senkivel sem akartam, de emiatt nagyon szègyellem magam.)
Nem kell tehát őt annyira fèlteni..ha van esze, nem csináltatja fel magát idő előtt......
Legtöbb esetben a nevelès is számít,, van egy bnőm, aki 14 èves, ès el sem tudja mondani hányszor feküdt már le valakivel.:
Játszótèren...úgy h a pali elárulta, ès az egèsz falu tudott róla...szègèny szülők, de akkor sem tanult belőle ,ès èjszaka kijárkált, állomáson sz@pott le valakit,..ès folyton a fiúkról beszèl(30+)h az összes vele akar összejönni stb..( persze csak szexre kell..onnan gonfolom, hogy szegèny lány elèg kövèr, csúnya az raca, fehèr bőrű, mindenhol pattanásos stb..)
Ès hát őt nem mondom hogy rosszul nevelik a szülei, csak mindent megengednek neki..olyan ruhákban jár suliba mint egy k@rva, bárhová elmehet, akár koncerte egyedül este, stb...
Ès amúgy 11 èves korában veszítette el a szüzessègèt, szegènyt megerőszaklták..de tanulhatott volna belőle milyen a legtöbb fèrfi, de úgy látszik nem tudot...
Csak azèrt írtam ezt le, mert ha kevèsbè vagy engedèkeny a lányoddal, (ha nem halmozod őt mindennel)valószínűleg nem fog olyan hülyesègeket csinálni, mint az anyja, ès ez a lány akit leírtam, hogy 14 èvesen 30 èvesekkel b@sztatják magukat....
Ez nem ide tartozott, csak gondoltam leírom!
Úgy járt suliba hogy 7. Osztályt még kijarta de már terhes volt április közepén fogant a gyerekünk az orvosok szerint. nagyon nézték a kort mert február végén töltötte a 14. De megvolt a kor különben végem lett volna börtönbe megyek.
Az meg hogy előtte mi volt csak rá és rám tartozik 20 éve van feljelenteni ha úgy dönt egyszer ezt megmondtak neki.
Terheseg 16.hetig nem szóltunk senkinek volt egy szabad nyarunk.
Aztán utána mentünk orvoshoz és mondtuk el a szülőknek. Akor volt aztán botrány.
Aztán kapott felmentést nem kellet 8.osztalyba mennie ameg terhes volt nálam lakott már.
Januárban szült aztán tanév végén kellet vizsgaznia anyám segített neki tanulni .
8 meglett neki aztán kellet kozepsuliba is menni mert tankoteles volt pincérnek kezdett el tanulni.
Elengedtek neki az órákat csak gyakorlatra kellet bejárni akor én vigyáztam a kisbabára.
Mikor betoltotte 16 akor abbahagyta addig muszaly volt.
A lányom csak nem lesz ilyen azert én anyamtol megkapja a szigort is .én vagyok az engedékeny ő a szigorú.
Pontosan ilyen lányokat keresek. fiatalok és iszonyat perverzek ilyenekert megorulok .nem baj ha csúnya és igénytelenebb ilyen fiatalkanak el van nézve.
30+Férfiak nem.veletlenul imádják ezt a lányt a falatokban.
És sok ilyen lány van de már gyerekeskent nehéz mert ezekhez ugrani kell ha hívnak én meg nem érek rá.
Melyik volt az, amibe kiírtad a gyerekes kèrdèst?
Csak nagyon èrdekel..uncsizom XXDD
Sok kérdést írtam evek soran mert itt lehet név nélkül beszélgetni.melyikre gondolsz ?
Volt vagy 3 4 profilom mert egy radikális hülye vagyok olyanokat írtam amiket nem lehetett aztán toroltek mindig .
De már próbálok finoman fogalmazni egész régóta megvan ez a mostani szelidulok 20 éves enemhez képest.
Amúgy beszelgethetunk privátban is😉 ha fiatal vagy és érdekelnek a szexuális témák 😇😅
Nem lenne ellenemre.
Arra kèrdèsre gondolok, amiről itt a többiek beszèlnek, hogy az exedet 14 èves korában felcsináltad, ès 15 èvesen ggyereket szült.
Állítólag valami ilyet írtál ki.
Írj privátot ha gondolod
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Pl egyik ahol szoba kerül tényleg taliztam is velük de nem jött össze inkább csak dumálni akartak
Amúgy 26 vagyok itt a 30 csak kerekítés.
Csak az az 1 bajom hogy egyszer lehet az embernek ilyen szerencséje hogy ilyen lányt talál! és hiába tettem meg mindent hogy megtartsam hiába viseltem el bármit vége lett és utánpótlást nemtudok szerezni ez az én fő problémám.
És már az elején tudtam hogy ez lesz és ott fog hagyni ez a röhejes csak húztam az időt 4 évig
Én a gyerek anyjára voltam specializálódva öt tudtam kielegiteni rendesen. mert én tanítottam be
Úgy hogy neki és nekem is jó legyen másokkal már nem olyan.
Nekem nem csereszabatosak a barátnőim nem olyan egyszerű új kapcsolatokat kialakitanom.
Akármennyit is taktikázom akármennyit is agyalok azoknak jó akik egészségesek rátok van szabva ez a világ és a szabályai.
Nekem az kellet volna mint a muszlimoknal és boldogan élnek meg még nem halok.
Fiatalon kivalasztani egyet betanitani teherbe ejteni és halálig együttlenni .
"hiába tettem meg mindent hogy megtartsam hiába viseltem el bármit vége lett"
Mindent?
Ember számba vetted, segítettél neki a gyerek körül, a házimunkában, beszélgettél vele, szeretted? Erősen kétlem.
Önmagában attól, hogy jól megbszák, egy nő se lesz boldog. Márpedig, te ennyit tudsz.
A lány meg úgy menekült, ha jól emlékszem a történetre régről. Gondolom milyen boldog volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!