Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek miért mániája az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért mániája az online ismerkedesben hogy tartósat keresenek? Miért nem elég a nők 99% százalékának a barátság extrákkal?

Figyelt kérdés

Szerintem sok férfi van úgy mint én, van gyerekem.es nem akarok már annyira komolyat de csak barátság extrákkal meg nem nagyon lehet találni.

nagyon sok nővel beszélgettem de mindegyiknek ez a mániája hogy tartós rendes kapcsolatot akar nem laza kapcsolat vagy barátság extrákkal.

Hazudni nem nagyon akarok nekik de így meg kicsi a siker arany .

Miért olyan rossz a nőknek a barátság extrákkal nem ertem ? Elmennenk ide oda jolereznenk magunkat szexelnenk és aztán kötöttségek nélkül élnénk az életünk.

Mindegyik nőnek az a mániája hogy 24 órában figyelj oda rá és erzelmi világára plusz "csak rá"

O legyen neked középpontban.

Ez a fajta odafigyeles megerőltetto sokkal jobb lenne lazán csak a jó dolgokra koncentrálni.

2023. aug. 10. 12:26
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/247 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak

Hanem a mentalitasod a gond.

2023. aug. 19. 16:41
 162/247 A kérdező kommentje:

Az hogy csak szexet keresek ? Vagy hogy úgy velem a kisgyerek nevelés női dolog?

Ha lenne egy egészséges szexuális életem talan nem irogatnek itt csak hát újra olyanom nem lesz. Újra nemtalalok sose olyat.

Vegulis minden mas problémám rendeződik gyerekem felugyelete megoldott most. anyagilag kijovok.

Vegulis lehetnek boldog is de nagyon nem vagyok valahogy.

És a prostizas és az alkohol se dob fel már valahogy.

2023. aug. 19. 17:04
 163/247 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Az ahogy az elethez allaz. Az a baj es az a szanalmas

Lehetnel boldog is

Nem a dugas a legfontosabb az eletben es spec nem eletfeltetel.

Te egyszeruen nem akarsz boldog lenni, csak sajnaltatod magad

2023. aug. 19. 18:13
 164/247 A kérdező kommentje:

Jó na félek felnőttekkel komoly kapcsolatba kezdeni. eddig ez az egy komoly kapcsolatom volt a gyerek tini anyjával.

Ahol minden kezdetektől olyan volt ahogy akartam.

És ennyi, félek elhagyni a komfort zonam

Félek hogy nem érezném jól magam hogy nemtudnek alkalmazkodni .idősebb nők érzelmileg bonyolultak.

Több lehetőségem is lett volna kapcsolatokra nem vagyok azért olyan csúnya és tudok beszélgetni is

Csak hát egyszerűbb otthon üldögélni meg prostizni meg egyedül élni.

Másokban én érzelmi veszélyt látok vagy hogy fogalmazak..

Értitek mi a bajom?

2023. aug. 19. 18:36
 165/247 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy gyerekszinten vagy felnőtt férfi létedre, rengeteg pszichés gonddal, és nem vagy hajlandó magadon dolgozni, sem felelősséget vállalni, csak nyafogsz és sodródsz az árral. Az sem fog boldoggá tenni, ha megdughatsz még mittudomén 5 nőt.
2023. aug. 19. 18:40
 166/247 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lenne egèszsèges kapcsolazod?

Szerinted egèszsèges egy pedofil+tinribi kapcsolat?

2023. aug. 19. 19:05
 167/247 anonim ***** válasza:
*tiniribi
2023. aug. 19. 19:08
 168/247 A kérdező kommentje:

165# erre sajnos enis rajottem .elkoltottem rengeteg pénzt hogy erre raebredjek.😀

5 10 20 is kevés.

De új tinilanyt is hiába keresek egyszer jött be már nem találok.

Vagyis találni találok csak öreg vagyok kizart hogy újra sikerülne ugyan úgy.

Szóval se előre se hátra és nemtudom a megoldást.akarhogy is keresem.

Össze kéne szednem magam aztán csak elmenni végre talizni egy korombeli vagy idősebb csajjal ?

Vegulis nem esznek meg de nem érzem komfortosnak sose mentem el csak akor ha nyíltan szexet kerestek .

Nincs meg valahogy az a fuh de vágyom rá érzés...

Bezzeg amit a másik kérdésben is írtam 16 éves csajokhoz gyerkoccel együtt elmentem a jatszora dumálni velük.

Lehet osszeszedem magam aztán elmegyek valamikor.neha ki kell mozdulni a komfortzonankbol vagy tévedek?

2023. aug. 19. 19:28
 169/247 A kérdező kommentje:
167# az a baj a tiniribikel hogy megnönek! 😭Mi meg nem változunk!😀
2023. aug. 19. 19:44
 170/247 anonim ***** válasza:
100%
El kellene menned pszichológushoz vagy pszichiáterhez, nem azon gondolkodni, hogy épp kinek a bugyijába juss bele. Ha nem saját magad miatt, a lányod miatt tedd meg, mert az baromi nagy trauma és életsorsrontás, hogy így viselkedő apja van.
2023. aug. 19. 19:47
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!