Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért mániája az online ismerkedesben hogy tartósat keresenek? Miért nem elég a nők 99% százalékának a barátság extrákkal?
Szerintem sok férfi van úgy mint én, van gyerekem.es nem akarok már annyira komolyat de csak barátság extrákkal meg nem nagyon lehet találni.
nagyon sok nővel beszélgettem de mindegyiknek ez a mániája hogy tartós rendes kapcsolatot akar nem laza kapcsolat vagy barátság extrákkal.
Hazudni nem nagyon akarok nekik de így meg kicsi a siker arany .
Miért olyan rossz a nőknek a barátság extrákkal nem ertem ? Elmennenk ide oda jolereznenk magunkat szexelnenk és aztán kötöttségek nélkül élnénk az életünk.
Mindegyik nőnek az a mániája hogy 24 órában figyelj oda rá és erzelmi világára plusz "csak rá"
O legyen neked középpontban.
Ez a fajta odafigyeles megerőltetto sokkal jobb lenne lazán csak a jó dolgokra koncentrálni.
189!
Ott a pont!!
Ha a lányod terhes lesz 14 èvesen, gobdolom neki is meg fogod tiltani az abortuszt!?
Mert ugye had szègyenítse meg magát, meg tèged( bár tèged jobban aligha lehet)
Had tegye tönkre az èletèt,hátha a szülèsbè is belehal ilyen fiatalon!
De persze, megteszi, mert a drága pedo f aszkalap apucika szerint ez bűn, de az nem, hogy anyucit 13 èvesen felcsinálta, ès azóta is arra a korosztályra csorgatja a nyálát...sőtt!
Lehet mèg tőled lenne gyereje!
Egy ilyen beteg embernèl ezen sem csodálkoznèk!
Aki elveteti a gyerekèt, annak azt mondom, hogy szíve joga, a világèrt sem ítèlnèm el!!
De ezzel ellentètben,az ilyen pedofilokat minden megbánás nèlkül agyon lőnèm!!
#189 azért nem reagáltam mert a felvétes is sértő.
Egy dolog a kamaszokat csinálni akik amúgy is akarják mert mint írtam sose csináltam semmi olyat amit a másik nem akart volna.
És amúgy perverzek ivarérettek
Aztán más 5 éves ovodasokra gerjedni aki meg a saját lányom is.
Az hogy a kamaszokkal csinálom ha hagyjak nem jelenti azt hogy ennyire beteg lennék nem ugyan az.
Az zavar titeket legjobban hogy teherbe is ejtettem 1 darab lányt megha 10 tini csajjal csinálom meg azt mondom fuh de szemét vagyok.
De csak 1 volt és azt is amúgy feleségül akartam venni kezdetben(csak annak 16 a korhatar nem 14) meg vele is maradtam volna.
Erkölcsileg rendben érzem a tetteim olyan hatalmas bűnt nem követtem el .
Amúgy ha romák lennénk senkit nem zavart volna .
De mivel mi fehérek vagyunk ez olyan nagy dolog.
193# jaj de nagy zsarolás szakitassal fenyegetni es a célja is jó volt.
Ha hó én megvedtem egy embereletet! Ez sehol se számít?
O meg jaj kiesett pár évet a suliból ha akarta volna tanulhatott volna 8.is letette
Kozepsulit is elkezdte járhatott volna továbbra is .
Az hogy ilyen fiatalon szülsz nem garancia arra hogy szakma vagy suli nélkül legyél.
Ez az ő lustasága.van aki gyerek mellet tessz le fosulit és .
Exemnek rengeteg segítsége volt.
Csak hát ha könnyebb telefont nyomkodni akor ez van.
"jaj de nagy zsarolás szakitassal fenyegetni es a célja is jó volt.
Ha hó én megvedtem egy embereletet! Ez sehol se számít?"
És tönkre tettél egy másikat. Igen, nagy bűn. Ahogy nagy bűn a szexre rávenni, nagy bűn kihasználni, hogy felelőtlen és gumi nélkül kefélni, majd kihasználni, hogy egy lelki sérült gyerek, eleve túl ragaszkodó, hiszen a családja szart se ér és az egyetlen dologgal zsarolni, amiről tudod, hogy beválik, majd rávenni, hogy hazudjon otthon, hogy kicsússzon a vetetési határidőből, szeretnéd, hogy még soroljam, mi minden bűn abból amit ezzel a lánnyal csináltál? Emellett elő ne add, hogy melletted és a családod mellett, úgy, hogy az anyja elhagyta és gyanúsan akkor se kötődött hozzá semennyire, mikor épp megalapozódna a gyerek kötődési mintája, a lányod majd éplelkű felnőtt lesz.
Tehát, nem egy, hanem élből két életet csesztél el. Akkor még nem beszéltünk a húgodról, akinek rohadtul nem gyereket kéne nevelnie, tehát hol tartunk? Két totál kár és egy elcseszett gyerek/tinédzserkor?
Igen, egy hős vagy.
192!
Gondolom a lányod sem marad majd 5 èves, de csak gondolom XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!