Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért mániája az online ismerkedesben hogy tartósat keresenek? Miért nem elég a nők 99% százalékának a barátság extrákkal?
Szerintem sok férfi van úgy mint én, van gyerekem.es nem akarok már annyira komolyat de csak barátság extrákkal meg nem nagyon lehet találni.
nagyon sok nővel beszélgettem de mindegyiknek ez a mániája hogy tartós rendes kapcsolatot akar nem laza kapcsolat vagy barátság extrákkal.
Hazudni nem nagyon akarok nekik de így meg kicsi a siker arany .
Miért olyan rossz a nőknek a barátság extrákkal nem ertem ? Elmennenk ide oda jolereznenk magunkat szexelnenk és aztán kötöttségek nélkül élnénk az életünk.
Mindegyik nőnek az a mániája hogy 24 órában figyelj oda rá és erzelmi világára plusz "csak rá"
O legyen neked középpontban.
Ez a fajta odafigyeles megerőltetto sokkal jobb lenne lazán csak a jó dolgokra koncentrálni.
"Mindkét fél akarja"
Egy 13 éves kislány még nem tudja, hogy mit is akar igazából, pláne ha még manipulálják is.
Ha 13 éves koromban a szüleim hagyták volna, hogy azt csinálják, amit akarok, minimum drogos alkesz lennék, vagy halott. Ezért is kell a korhatár. Én a 14 évet is nagyon korainak tartom, mert tombolnak a hormonok, és felelőtlenül döntenek, ahogy az exed is tette. Hidd el, ha vissza csinálhatná, ma neked nem lenne gyereked.
Utólagos reklamációt nem.fogadunk el .
Amúgy enis ha visszamehetnek 10 15 évet és vihetnem a mai tudásom máshogy csinálnám. Lehetett volna már nagyon fiatalon kielni magam.
Lehet már lenne 5 gyerek 5 lánytól nem.1 😀
Amúgy sok mindent máshogy csinalhattam volna de szerintem így döntöttem legerkolcsosebben .
Beszéltem több olyan koru pasival aki ugyan ilyen érdeklődési koru. volt egy
27 éves villanszerelo és azt mesélte hogy mikor házaknál dolgozik akor mászik rá a kiscsajokra meg a feleségekre is ha hagyják magukat .aztán lehet kamu de állítólag nagyon sok csaj volt meg neki .
Ilyenkor írigy vagyok mint a fene😀 de hát én más irányt választottam és vegulis nem választottam rosszul csak a szex hiányzik.
Meg a független élet. nem szeretek ennyire fuggni a szüleimtől.
De az az igazság hogy mivel műszakban dolgozom nem tudok vele elkoltozni mert kicsi nem lenne aki oviba vigye vagy éjszaka vigyázon rá. meg egy 7 9 éves se hagysz otthon egyedül szóval akor se .
De ha lesz 12 14 éves akor meg már a pasik miatt nem lehet felügyelet nélkül. Szóval egyedül nemtudom nevelni csak a szüleimmel és ez nem a legjobb.
Minek írtál ki ilyen kèrdèst, ha szerinted ígyis-úgyis normális az, hogy egy rohadt pedofil vagy, ès mèg sorolhatnám mi....úgysem hallgatsz senkire.
Ha meg normális ember lennèl, meg èppeszű, ès nem lennèl ilyen f@szkalap apa lètedre, akkor a villanyszerelő haverodnak jól behúztál volna, hogy a kiscsajokra mászik rá munka közben!!...
Mondom!!! APA LÈTEDRE!!!!
235# jó igazából nem a haverom nem ismerem személyesen. Az is lehet hogy kamu de valahol biztos van ilyen.sok ilyen pali van ám többel dumáltam de a többség csak otthon veri de nem csinálnak semmit fizikailag
1 hozzám hasonló apukaval dumáltam de ő se a lányával élte meg ezt. hanem tini csajokkal .
Csak ott a gyerek anyukája felnot nő volt nem úgy mint nálunk. Rendes házas férfi aztán állítólag ilyesmiket csinál.
Szar ilyeneket hallgatni hogy nekem ennyi meg ennyi volt meg...
Meg mikor olvasod hogy híres zenészek is dugogatjak a jó nőket meg a szűz csajokat is koncert után tömegesen stb
Férfiként rossz olvasni mikor neked ebből nem.jutt semmi.
Olyan jó lenne egy 20 fiatal lányból és nőből alo harem de hát nem vagyok szultán.
És nem normalis az ami nekem van manapság semmiképpen se.de nem vagyok ettől annyira gonosz .
Nekem vegulis csak 1 rendes volt hosszútávon szóval annyira ez nem lehet provokáló mások számára.
Igen USA ban biztos valami fegyhazban ülnek 20 évig bár akor valószínű nem is merem megcsinalni
Akor gyűjtöttem volna a dollárt aztán hozzatok egy orosz vagy egy Thaiföldi feleségét.
Azt nem érted, hogy neked nem volt rendes kapcsolatod. Felnőtt létedre egy tinivel szexeltél és teherbe ejtetted. Ez nem rendes kapcsolat, hanem normális helyeken bűncselekmény.
Ami most van neked, az a normális. Ha nem kellesz a felnőtt nőknek, vagy a felnőtt nők nem kellenek neked, akkor nincs semmi, max a prostik.
12,3 éves a lányom
barmira nem n ő még és szerencsére holt hidegen hagyja a pasizás
de ha a közelébe kerülne ilyen aljas szándékkal egy pasi szerintem nem élné túl az első napot ... nem érdekelne h börtönbe megyek de tuti kiherélném
másik h 13 évesen marhára nem vágja mi van - még agyilag nagyon gyerek mindegyik
és igen én is emelném a korhatárt min 16 évre!
#238 igen ezt enis így érzem.sajnos mindig ez volt a normális nekem ami most van .
Előtte is így éltem és most is csak plusz 1 fővel többen vagyunk.
A természet helyrealitja önmagát sajnos.
Sose volt esélyem hogy családom legyen vagy bármim ami tulmutatt magamnál.
Ezért próbáltam meg kitorni full megváltoztatni mindent.4 évig sikerült és utana full oda hullottam vissza ahol voltam.
A gyereket leszamitva aki stabilizal engem .
Hát ha 16 lett volna a korhatar szerintem akor se utasítom vissza csak nem ejtem teherbe mert azt letagadni lehetetlen .
Lett volna egy fél éves kapcsolatunk mint ahogy annyi is volt nekünk megirva és ennyi.
Csak hát én ki akartam törni ebből ahogy élek.
Ha nem lenne gyerekem akor csak nagyobb hulyesegeket csináltam volna így azért van ez az ero hogy szeret engem és enis öt és ez elég hogy ne csináljak más hulyesegeket ami ezt veszélybe sodorna .
Kell ez hogy lenyugtason egy férfit.
Most is eget a vagy sokszor a nők iránt de azert tudok uralkodni magamon el tudom fogadni ezt a helyzetet csak rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!