Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért mániája az online ismerkedesben hogy tartósat keresenek? Miért nem elég a nők 99% százalékának a barátság extrákkal?
Szerintem sok férfi van úgy mint én, van gyerekem.es nem akarok már annyira komolyat de csak barátság extrákkal meg nem nagyon lehet találni.
nagyon sok nővel beszélgettem de mindegyiknek ez a mániája hogy tartós rendes kapcsolatot akar nem laza kapcsolat vagy barátság extrákkal.
Hazudni nem nagyon akarok nekik de így meg kicsi a siker arany .
Miért olyan rossz a nőknek a barátság extrákkal nem ertem ? Elmennenk ide oda jolereznenk magunkat szexelnenk és aztán kötöttségek nélkül élnénk az életünk.
Mindegyik nőnek az a mániája hogy 24 órában figyelj oda rá és erzelmi világára plusz "csak rá"
O legyen neked középpontban.
Ez a fajta odafigyeles megerőltetto sokkal jobb lenne lazán csak a jó dolgokra koncentrálni.
Ember kèpes voltál egy 14 èves kislánynak könyörögni, hogy szülje meg a gyereket?
Az ő èletère nem gondoltál?
Inkább azzal zsaroltad, hogy akkor elhagyod őt? Úgy jó hogy megszülte, ha szeretett tèged.
Az nem jutott volna eszedbe, hogy tanulni is kène neki?
Meg akkor nem kellett volna leszègyeníteni magát,meg tèged is, nameg a gyereket ha elveteti.
Mégis mit vártál egy tinitől?
Ennyi idősen egy lány nincs tisztában azzal, hogy mivel jár egy gyerek, hisz még ő is az.
Én pl még 20 évesen sem voltam érett, nagy baromságokat csináltam, nem vettem komolyan az életet. Pl férjhez mentem, fél év múlva meg elváltam 🤣
Nem értem az idősebb férfiakat, akik tiniket hajkurásznak "komoly" kapcsolatra. Azt hiszik, hogy lehet őket idomítani? Gyerekkel magukhoz kötni? Itt van rá az élő példa, hogy nem, mert a tizenéves lányok még élni akarnak és nem fognak beletörődni, hogy csak ennyi volt a fiatal élet.
Kérdező, undorító vagy, kihasználtad egy kiskorú gyerek naívitását, megrontottad, manipuláltad. Teherbe ejtetted és azon sem csodálkoznék, ha a lányod lenne a következő áldozatod.
181# nem hiszem hogy sokkal jobban járt volna oké lehet elkezd egy kozepsulit de már javában fiuzott felnőtt pasikkal 7. Osztályban akor vajon valaki mással nem lett volna ugyan ez 2 3 évvel később...
Nem volt jó tanuló bukdacsolt 6.ban is már potvizsgan ment át még 7.ben is.
Nagyon rossz családból jött.ezt látta
A nővére sokkal nagyobb rib anc
O egy török pasival csináltata fel magát aztán csodálkozott hogy elhagyta .
Az a nő se dolgozott pár napnál tovább sehol.penz az 0 Persze a palikat szerette váltogatni.
De tőle azt hiszem el is vitték a kicsit egy ideig biztos (most már nemtudom hogy van) mert konkrétan enis láttam hogy bánt szerencsétlen fiával.
Nem bántalmazta de úgy elhanyagolta mintha kutya lenne kb. anyuka telozik 3 4 éves gyerek meg meztelenul kint a kertben maga alá csinál az se baj .fel meteres gazban egész nap a kutyával játszott a gyerek tiszta kossz volt mint egy ősember.foglalkozas 0 .
Ilyen nőket adnátok nekem pár hónapra azt csinalhasak velük amit akarok kinevelnem belőlük a gonoszságot, lustaságot és még erkölcsileg is igazam lenne vagy nem ?
182# igen a mi kapcsolatunk jó példa hogy idomitani nem lehet a mai fiatal tinilanyokat .
Mert nem olyanok már mint nagyon régen.
Tele vannak hülye eszmékel de a fő baj hogy ott a telo és kb 5 perc alatt találnak mást ha te valami olyat csinálsz ami nem tetszik neki .
Ha nem lenne netes parkereses azért nehezebb lenne gyerekes nőként újat találni.
Csodálkozol hogy otthagyott ha r@bancnak nèzed őt?
Amúgy attól hogy fiúzott, ès ugyanúgy lehetett volna terhes, gondolom más fiúk nem zsarolták volna azzal hogy elhagyja őt!
Csak te vagy ilyen barom!
Jaaa az baj ha a nő válogatja a palikat, de az szinte már kötelező, hogy a fiúk minden nap mással legyenek.Az nem baj!
Na itt látszik hogy kutyába se nèzik a nőket!
186# 😀 mi azzal csináljuk aki hagyja. ha van párod és egy 20 éves model megengedi neki hogy titokban csinaljak azt hiszed barmelyikunk visszautasítana?
Ha egy nő ramaszik egy férfire szerintem meg a papok többsége se utasítana vissza .
185# csak akor zsaroltam szakítassal mikor már terhes volt .az abortusz bűn be kéne tiltani az gyilkosag .szóval vegulis csak a gyerek eletett vedtem .
Egy szülő mit nem tenne meg a gyereke eleteert?
188!
Abba bele se gondolsz, hogy a nőknek akik vèletlenül teherbe esnek azoknak ez milyen?
Mert hogy szerinted az abortusz "bűn"!
Mondjuk egy lány aki közèpsuliba jár, ès vannak komoly tervei, egyetem stb..
Az dobja fel a terveit, mert egy büdös bunkó PEDOFIL azt moneja hogy bűn?
Erre válaszolj!!
Szted ez a nőknek milyen??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!