Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért mániája az online ismerkedesben hogy tartósat keresenek? Miért nem elég a nők 99% százalékának a barátság extrákkal?
Szerintem sok férfi van úgy mint én, van gyerekem.es nem akarok már annyira komolyat de csak barátság extrákkal meg nem nagyon lehet találni.
nagyon sok nővel beszélgettem de mindegyiknek ez a mániája hogy tartós rendes kapcsolatot akar nem laza kapcsolat vagy barátság extrákkal.
Hazudni nem nagyon akarok nekik de így meg kicsi a siker arany .
Miért olyan rossz a nőknek a barátság extrákkal nem ertem ? Elmennenk ide oda jolereznenk magunkat szexelnenk és aztán kötöttségek nélkül élnénk az életünk.
Mindegyik nőnek az a mániája hogy 24 órában figyelj oda rá és erzelmi világára plusz "csak rá"
O legyen neked középpontban.
Ez a fajta odafigyeles megerőltetto sokkal jobb lenne lazán csak a jó dolgokra koncentrálni.
Na ne mondjátok már hogy össze lehet hasonlítani egy átlag 17 éves lányt egy 17 éves fiúval gyerekneveles teren ?
Ne tagadjuk már a biológiat.
Bébiszitternek is ki megy a diaklanyok nem ?
Nem vagyunk full egyformák igenis a kisgyerekneveles női munka .
Persze tudja néhány férfi is enis tudom csinálni de ez alapvetően a ti dolgotok.
Ha háború lenne a ferfiak mennének nem?
Pedig ti is elbirnatok a geppisztolyt.
Ez ugyan ilyen
Ez nem biológia, hanem nevelès!!
Ha egy fiút arra nevelsz hogy főzzön mosogasson, bèbisziterkedjen, akkor azt fogja csinálni!
Nyílván egy lányra jobban rá lehet bízni ezek miatt, ezt nem vitatom,de a fogalmakkal legyünk már tisztában!
Mikor írta, hogy SNI-s volt, megèrtettem mindent
:D
154# ez így lehet igaz . De mit kéne csinálni inkább babazni kéne a fiúknak a katonás dinos játékok helyet ?😀
5 éves lányom is már babázik meg hercegnőzik.barbijaival játszik állandóan hazasodosat meg puszilkodosat egyszer egyik veszi feleségül azt aztán a másik. 😀 kislányt ez érdekli
.amúgy játszani is kicsit rossz mert én unom ezeket jatszani vele.
Aztán akor feldobom a játékot hogy jonn a dínó elrabolja a hercegnőt lerombolja a várat jön a vulkán vagy a gonosz herceg kell egykis izgalom a mesés játékba szerintem. Kell egy antihos .
Amúgy imádja. 😀
Lányok ösztönösen az anyai feladatokra készülnek szerintem.
Nem
157: van olyan kislány, akit az érdekel, van, akit nem. Nem egy kislányt ismerek, akit a baba nem köt le, a dinó meg a matchbox annál inkább. A gond azzal van, ha a szülő egy lapáttal rátesz - ráerőszakol vmi olyasmit a gyerekre, amit nem akar, csak mert az jobb a nemének. Hogy jaj, a fiú segge legyen kinyalva, neki ne kelljen semmit se csinálni otthon. Értelmes szülő mondjuk a fiúgyerekével is elpakoltat otthon, őt is befogja a házimunkába akár 6-7 éves korában, a korának megfelelő munkára. Akkor már 17 éves korára nem lesz annyira életképtelen, hogy ne lehessen rábízni egy kisgyereket. Az meg elég röhejes, hogy ugyanazt a fiúgyereket bulizni meg autót vezetni elengedik, akire egy gyereket nem bíznának rá, mert az is ugyanakkora felelősség.
Amúgy meg engem a gyerekezés rohadtul nem érdekelt sosem kiscsajként sem, pedig sok minden csajos téma érdekelt. A család akkor értette meg végleg, amikor 15 éves koromban egy családi ünnepségen csak úgy szó nélkül lepasszolták nekem az unokatesómék kis sátánfattyát... 2 perc után elkezdett ollóval a kezében rohangálni... én akkor odacsörtettem az unokatesómhoz meg anyámhoz, aki ebben segédkezett, és leordítottam a fejüket, hogy csak azért nem kötelességem a neveletlen gyereket pesztrálni, mert lány vagyok, oldják meg máshogy.
Tollbamondasom láttad volna 😀
Szabalyt tudtam 5 re
Amúgy meg mindig 1 volt minden egyes alkalommal . egészen ameg kozepsuliban papírom nem lett az sni rol.
Amúgy nekem más problémám is van valószínűleg nem csak ez
De most miért vagyok kretén?😀 meg mindig ezzen a kor dolgon vagy kiakadva vagy mi ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!