Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek miért mániája az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért mániája az online ismerkedesben hogy tartósat keresenek? Miért nem elég a nők 99% százalékának a barátság extrákkal?

Figyelt kérdés

Szerintem sok férfi van úgy mint én, van gyerekem.es nem akarok már annyira komolyat de csak barátság extrákkal meg nem nagyon lehet találni.

nagyon sok nővel beszélgettem de mindegyiknek ez a mániája hogy tartós rendes kapcsolatot akar nem laza kapcsolat vagy barátság extrákkal.

Hazudni nem nagyon akarok nekik de így meg kicsi a siker arany .

Miért olyan rossz a nőknek a barátság extrákkal nem ertem ? Elmennenk ide oda jolereznenk magunkat szexelnenk és aztán kötöttségek nélkül élnénk az életünk.

Mindegyik nőnek az a mániája hogy 24 órában figyelj oda rá és erzelmi világára plusz "csak rá"

O legyen neked középpontban.

Ez a fajta odafigyeles megerőltetto sokkal jobb lenne lazán csak a jó dolgokra koncentrálni.

2023. aug. 10. 12:26
 241/247 A kérdező kommentje:

Amugy Nem a fiatalkori szex volt a mi kapcsolatunknak a fő problémája semmi baj nem lett volna belőle ő is elvezte enis nem trauma exemnek se ez a része.

A fő baj az volt hogy telhetetlen voltam és gyereket akartam ami megint egyel magasabb szint.legtobb nő már 30 felett csinálja.

2 szintet ugortunk meg egyszere vegulis.

A mai 14 éves lányok nincsenek erre készen nincsenek is erre felkeszitve

Ez az amit beneztem.

2023. aug. 25. 11:44
 242/247 anonim ***** válasza:
100%

"Amugy Nem a fiatalkori szex volt a mi kapcsolatunknak a fő problémája semmi baj nem lett volna belőle ő is elvezte enis nem trauma exemnek se ez a része."

Szeri ted a gyerek se trauma neki, szerinted te tökéletes pár voltál, szerinted az egy normalis kapcsolat volt, szerinted rendben van, hogy hazudtatok a szüleinek, szeri ted rendben van, hogy érzelmileg manipuláltad, irányítottad és kikényszerítetted az akaratod, szerinted rendben van, hogy a húgod anyukát játszik, hiszen nő, sőt szerinted egy általános iskolás kislány is nő, csupán azért, mert ivarérett. Szeribted normális eg, olyan éretlen testet szülésre bírni, ahol az orvosok eleve lehetetlennek, vagy legalábbis életveszélyesnek ítélik a természetes szülést, ami ugye a rendeltetésszerű helyzet lenne. Soroljam mi minden van szerinted jól a világban, vagy elfogadjuk azt, hogy nincs jogod eldönteni mi okoz traumát, mi a normális, vagy akárcsak mi a jó és rossz?

2023. aug. 25. 15:34
 243/247 anonim ***** válasza:
100%
hagy soha a büdös fenében nem fogja felvállalni a felelősséget mert mindig majd megmagyarázza magának a tutit
2023. aug. 25. 20:46
 244/247 A kérdező kommentje:

Azért hogy életveszélyes lenne ennyi évesen szülni ez kérdéses régen is ennyi idősen szültek a nők.

Mi esetünkben is kicsit túl volt ez reagálva én nagyon úgy érzem.

orvosok kromoszóma vizsgálatra. Magzatviz mintavetelre kuldtek minket plusz erre az akor legmodernebb magzat szív ultrahangra ahol a szívét részletesen vizsgaltak mert volt valami mini eltérés a szív formában ( elege be is ilyedtunk a sok más dolog mellé meg ezis)

Aztán vegulis nem lett baj.

3 szor kellet Pestre felvinnem olyan 100 km kocsikázni mikor nálunk is van kórház és minden vizsgálat kivéve ezzek a legujabbak,

De vegulis mindig minden érték normális volt mindig .

Fuh ez a sok vizsgálat.nem volt egyszerű csak hát 14 vagy akor veszélyeztetett terhes leszel alapból meg védelembe vessz a kedves csaladsegito szolgálat ok a kedvenceim voltak mindig gondolhatjatok 😀😀

Amúgy mi össze is házasodtunk volna gyűrűt is vettem neki csak ugye ott 16 a korhatar nem 14

Ebből is látta mindenki hogy komolyan gondolom csak mire lett 16 már se neki se nekem nem.volt ehhez kedvünk már nemvolt az a láng.

100 eve igaz hogy full normális család lettunk volna?

Most nincs igazam?

2023. aug. 25. 21:01
 245/247 anonim ***** válasza:
100%

100 éve háborúba vittek volna és valószínűleg a lany meghal szülés kozben, vagy után. Ez full normális lett volna nem?

Egyébként nem. Egyik nagymamám se 14 évesen szült, ahogy más idős se a közelemben, aki nem cigány. Ez náluk szokás. Mondjuk minden más is, ami szerinted normális.

2023. aug. 25. 21:15
 246/247 A kérdező kommentje:

Nekem mamám 16 dedim 17 évesen szülte elsőt azért gondoltam hogy 14 évesen is mehet csak hát ez nem az a kor és úgy látszik az a 2 év is sokat számít agyilag .

férfiak közül én viszem eddig a rekordot 21 évvel apukák idősebbek általában nálunk a csaladban. meg gondolom altalanyban is a fiatal apukakhoz tartozom.

Ahhoz képest nem vagyok olyan rossz, igyekszem, de vannak hibáim sajnos ennyi.

Ha most kezdenem el sokkal bölcsebb lennék sokkal tudatosabb párommal is meg a nevelesben is de utólag könnyen okos az ember 😀

Ha mostani agyam vissza tudnék menni az időben alapból szét csajoznam magam abban a korban 15 16 7 évesen csak rájuk kellet volna menni úgyse utasítják vissza tombol bennük a hormon.

De megint az hogy évekkel később könnyű gondolkodni ott és akor nehezebb 😀

Tudnám mi lesz 5 ev múlva talán tudnék jól dönteni de így?

2023. aug. 25. 22:18
 247/247 A kérdező kommentje:

Akinek nincs gyerkőc az tuti nehezen érti de hihetetlenül lekorlatoza az embert és lehetőségeit.

Mindig agyalok hogyan legyek boldog de ahoz az kéne hogy anyamektol jó messzire elkoltozem

És éljem a kis külön életem de nemtudok a gyermekemmel mit kezdeni egyedül nemtudnam magammal vinni.

És ez számomra egy rendkívül nehéz elethelyzet.

Kicsit úgy jártam mint az oroszok Ukrajnában😀 letrehoztam magamnak egy termeszet ellenes helyzetett ami fentarthatalan de visszakozni meg nemtudok túl sokat szenvedtem ezért a gyerekert és túl fontos feladni nemfogom soha.

Szóval életem beragadt egy igen kellemetlen másokra rászorult helyzetben.

És hidjetek el ez elég kellemetlen.

Lett volna 100 más lehetőségem de akor sose lett volna gyerekem

Bárhogy máshogy döntök egyedul maradok mert az lett volna az én személyiségemmel a normális nem az hogy gyereket nevelek félig meddig egyedül.

Ez az én személyes drámam amivé a saját életem tettem.😀remelem aki olyan gondokkal küzd mint én az tanul ebből ha olvasa egyszer

2023. szept. 1. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!