Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért mániája az online ismerkedesben hogy tartósat keresenek? Miért nem elég a nők 99% százalékának a barátság extrákkal?
Szerintem sok férfi van úgy mint én, van gyerekem.es nem akarok már annyira komolyat de csak barátság extrákkal meg nem nagyon lehet találni.
nagyon sok nővel beszélgettem de mindegyiknek ez a mániája hogy tartós rendes kapcsolatot akar nem laza kapcsolat vagy barátság extrákkal.
Hazudni nem nagyon akarok nekik de így meg kicsi a siker arany .
Miért olyan rossz a nőknek a barátság extrákkal nem ertem ? Elmennenk ide oda jolereznenk magunkat szexelnenk és aztán kötöttségek nélkül élnénk az életünk.
Mindegyik nőnek az a mániája hogy 24 órában figyelj oda rá és erzelmi világára plusz "csak rá"
O legyen neked középpontban.
Ez a fajta odafigyeles megerőltetto sokkal jobb lenne lazán csak a jó dolgokra koncentrálni.
Atol meg mert néha ilyen még okos gyorsan tanul és ő az egyetlen akivel van igazából olyan mély kapcsolatom
Igazából ezért is akartam előtte iszonyat magányos voltam exem meg pontosan tudtam hogy nem tarthatom meg sokáig
Így meg elertem hogy jopar évig ne legyek magányos talán életem végéig.
Már kezd jó lenni vele már idén csomó helyre eltudtunk menni .
Mindenhova kettesben megyünk
Már be tudok ülni vele egy kajaldaba, voltunk moziba nyilván nem horrorfilmen mint az anyjával de az érzés már megvolt 😀
Strandra mászkálni is jó vele vagy sétálni bárhol
Jövőre lehet úgy is elmegyunk nyaralni hogy kettesben aztán foglalok szobát valahol .iden meg azt nem mertem úgy lenne jó ha én nekem is pihenés lenne már ..
Mert így anyuka nélkül nem vittem el távolabbra. Anyamekkal ment úgy távol több napra miotta külön vagyunk ..
Szóval azért is írtam lelki szinten megvagyok boven elég ennyi. csak a szexualitás az ami hiányzik.
Elmenenk valahova tudna magára Vigyázni 30 percet nem lenne gond beszaladnek egy helyi fizetoshoz azt kész 😀😀 csak ez hogy nézne ki.
Jó amúgy ha gyerekkel vagyok az kinyirja a libidom akor vagyok kanos ha dolgozni megyek vagy sportolni vagy ha sokat egyedül vagyok.
Mikor nálam a gyerkőc akor kedvem se lenne .
AEzamit a lányod csinál, az HISZTIZÈS!!
Nincs semmi mentális problèmája, minden gyerek ilyen! Csak te vagy ilyen analfabèta, hogy ezt SEM tudod!
213#Anyam nem nőt a seggembe nem is gátolt az ismerkedesben .nem voltunk sose jóban.
Igaz ő full erős nő kapcsolatában is ő a főnök minket is minden gond nélkül felpofozott bármikor.
Semmi se elég jó neki csak az a jó amit ő csinál .
O a szent tökéleteseg.
Úgy utaltam mint a fene.talan ezert is gyűlölöm ha egy nő irányít.
Gyerek miatt együtt kell működünk de amúgy igazából tartanánk a távolságot.
Sose voltam anyuci pici fia inkább az a fia akivel a gondjai voltak .
Sose tudta elfogadni hogy én hogyan akarok élni.
És most nem a kiscsajozasra mondom hanem úgy az élet minden területén én full szabadon gondolkodom.
Nem lenne cink nekem kikoltozni egy zartkerbe erdő szélére vagy akár lakókocsiban lakni vagy cigány lányokkal osszejoni.
Nekem bármi belefer.
Utolsó!
Szerintem ne erőlködjünk, hiába írjuk le neki fèlreèrthetetlenül.....
Remèlem a lánya nem lesz ilyen hülye...az ilyen emberek ne szaporodjanak!
Egyèbkènt most komolyan kèrdező!? Ki beszèlt most az anyádról? A rák se!
Nem tudom hogy lehet ezt így fèlreèrteni!
Jah, ès a HISZTIZÈS nem agyi problèma!!! Az csak neked van!
Jah, ès az se vetesse el a gyerekèt, mondjuk akit 12 èvesen a magadhoz hasonlók megerőszakolnak?
Ilyeneket többször kèrdeztünk a drága kèrdezőtöl,,de úgy látszik a minimális agykapacitásával ezeket a kèrdèseket sem tudta felfogni:/
217#Nemi erőszak és életveszély esetén engedném. Mint del Amerikában ugyan úgy.
Amúgy előbb utóbb úgyis be lesz tiltva évente több 10 e gyerek pusztul el és az ember meg kéne az orszagba .
215# ja értem. Igen félreértettem elnézést.azt hittem arra gondoltok hogy erős elnyomo nőknek szoktak pedo gyerekeik lenni ezt is valami kutatásban olvastam.
😀lehet agyrazkodasom miatt vagyok még figyelmetlen 😀48 órája buktam egy akarat e rollerel 35 el fejem az aszfaltra sisak nélkül.
Úgy nézek ki mint akit agyonvertek
Sajnos a fizika szabályai nem kijatszhatoak mint az emberi szabályok.
Igen a lányom vegulis pótol egy kapcsolatot lehet enis olyan vagyok mint ezzek az anyukák.
Félek atol hogy egy nap öt is elveszitem mert pl kikoltozik anyjához .
Vagy nagy lesz és tényleg szembefordul velem és elitel mint itt egyesek .
Nélküle full értelmetlen lenne az eletem maximum gyűjtenek neki pénzt azt csak elfogadna meg akor is ha ellenem lenne ?
Az is egy életcel.engem a saját szenvedesem nem érdekel ha kéne én egy kocsiban is tudnék aludni aztán dolgozni mennek és ennyi .
Csak legyen célja legyen értelme az áldozatnak hogy nap mint nap szar az élet.
Celtalansagnal rosszabb nincs mikor nincs senkid és semmid és semmi értelme az egésznek pontosan ezért is csináltam a gyereket!ő életét kapott én meg célt amiért érdemes élni.
19 évesen suli befejezese után mikor elkezdtem dolgozni annyira ki voltam.nem volt semmi ami miatt érdemes lett volna élnem .
Öngyilkosságon is gondolkoztam
1 szer probalkoztam is de magammal nem.birtam ezt csinalni olyan üresen éreztem magam .
Azért csináltam mindent.azert mertem rizikozni is olyan fiatal lánnyal meg a börtön meg a halál is jobb mint az az üresseg amit akor éreztem.
Ezt gondolom nem ertitek de ha oda jut valaki akor érzi.
Szóval vegulis ez volt a motivációm.ami miatt lett gyerekem .🙂 nekem ezért ér meg bármit.
Hat ez nem motivacio h a sajat szarodat ratolod egy kislanyra.
Sot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!