Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Van-e olyan fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Van-e olyan fiú, férfi, akivel nem járnátok, de szívesen barátkoznátok vele?

Figyelt kérdés
Azután mennyire barátkoznátok vele, miután bepróbálkozott nálatok?

2023. márc. 4. 13:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen férfiak, persze. Sok munkatársam tartozik ebbe a kategóriába. Némelyek túl idősek, némelyek túl fiatalok hozzám és nyilván vannak olyanok, akiket egyáltalán nem találok vonzónak, de attól még jófej, jó humorú emberek.

Ha bepróbálkozna nálam egy közülük, valószínűleg visszavennék a barátkozásból. Nem szeretném, ha félreértenék a helyzetet.

2023. márc. 4. 13:36
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Persze, van.

Utána semennyire.

2023. márc. 4. 13:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mint az elsőnél. Sok ilyen férfi kollégám van, mivel olyan helyen dolgozom, ahol kb. 70% a férfiak aránya. Szeretek mindenkivel kedves lenni kortól, nemtől függetlenül. Ha bepróbálkpzna, ugyanúgy barátkoznék vele, csak őszintén elmondanám neki, hogy csak barát. (1 bepróbálkozhatna, mert tetszik kb. fél éve, de valószínű, nem fog.)
2023. márc. 4. 13:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak többsége ilyen. Szívesen barátkozok. Ha többet akar, akkor leállítom, ha nem ért belőle, akkor hanyagolom.
2023. márc. 4. 14:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak az van sajnos.
2023. márc. 4. 14:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Már nincs, rosszul vagyok az emberektől.
2023. márc. 4. 14:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha csúnya de jól kijövünk, akkor csak az lehet. Az más kérdés, hogy mindegyiknek hátsó szandéka van, és úgy nem tudnék barátkozni velük, hogy közben tudom, ők nem csak barátként tekintenek rám.
2023. márc. 4. 14:27
 8/11 anonim ***** válasza:
A bepróbálkozást én speciel árulásnak élném meg, és óriási csalódást okozna. Pont azért nem is akarok ebben a primitív országban férfiakkal barátkozni, mert itt ennek nincsen kultúrája, mint ahogyan ez a kérdés is jól tükrözi.
2023. márc. 4. 14:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy rossz szót használtam, és a bepróbálkozás helyett jobb lett volna azt írni, hogy megmondom a lánynak, hogy tetszik nekem, és nem csak úgy rámozdulok.
2023. márc. 4. 16:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott hogy ha tetszik egy nő akkor nem barátkozó vele mivel nálam is van az az effekt hogy akire nem áll fel és mint nő szoba sem jöhet az barátkozás lesz nálam! Tehát aki nő kategória ahhoz férfiként közeledek és nem barátkozok
2023. márc. 4. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!