Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik nő lenne a vonzóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik nő lenne a vonzóbb számotokra férfiak? Nők, kivel barátkoznátok inkább?

Figyelt kérdés

Első nő. Lazább fajta gazdasági szakos Pesten. Csinos nő, a tanulás mellett rengeteget sminkel és fut a távoktatás alatt. Rengeteg szabadideje van. Mindig ápolt és igényes. Még instagramja is van, ahová rendszeresen posztol divatosan elkészített gasztronómiai csodákról. Nyitott az ismerkedésre bármikor, amikor ki lehet menni az utcára. Fő hobbija a sminkelés, viszont szeret tortákat sütni, majd posztolni róluk. Ezt hetente megteszi.

Második nő. Mérnök szakos Budán. Alapból csinos nő szép arccal, viszont a rengeteg tanulás mellett nincs ideje magát ápolni és ismerkedni se akar általánosságba véve. Viszont ha az élet összehozná egy rendes pasival, vele természetesen alakulhatna valami, amikor már rendesen lehetne kijárni. Hobbija a többváltozós függvények analízise. Szabadidejének mértéke változó, legtöbbször semmi, bár néha néha van. Nincs instagramja.

2020. dec. 1. 21:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Második. Suprise egy oldalon ahol valószínűleg introvertált személyek vannak főleg.
2020. dec. 1. 21:23
 2/20 anonim ***** válasza:
91%

Mindkettő.

Az elsővel sütnék tortát, és jól megennénk és pletykálnánk. A másodikkal meg jókat tanulnánk a könyvtárban, és közösen tartanánk szünetet, és kávéznánk a büfében.

2020. dec. 1. 21:24
 3/20 anonim ***** válasza:
64%

Mindkettő vonzó lenne számomra.

26/f

2020. dec. 1. 21:26
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
A kettőből kéne gyúrni egyet, ha én határozhatnám meg melyikből mit emelnék a közösbe.
2020. dec. 1. 21:35
 5/20 anonim ***** válasza:
20%
Egyértelmű második. Kérdező, ha te vagy az írj :) 29F
2020. dec. 1. 21:44
 6/20 anonim ***** válasza:
93%

Erre nem lehet valaszolni, ahoz hgy baratsag kialakuljon, kolcsonos szimpatia szukseges.

En millio olyan lannyal talalkoztam, akikkel papiron legjobb baratnok kellene hogy legyunk, meg sem volt kb kozos temank.

2020. dec. 1. 21:47
 7/20 anonim ***** válasza:
83%

Az elsőről nekem egy hipster képe ugrik fel és velük kifejezetten rossz viszonyom van. De azokkal is akik csak "olyanok, mint a hipsterek".

Másodikkal kiegészíthetjük egymást, mivel engem inkább érdekelnek a "humán tantárgyak" és területek, a műszaki dolgokban pedig reménytelen vagyok, úgyhogy akkor inkább legyen ő.

2020. dec. 1. 21:48
 8/20 anonim ***** válasza:
75%
Nekem egyik sem kéne.
2020. dec. 1. 21:58
 9/20 anonim ***** válasza:
5%
Nekem nőként az első kifejezetten unszimpatikus. Nem barátkoznék vele az egyszer biztos. A második meg hát.. normálisabb lenne, de témánk egy darab sem így aligha barátkozhatnánk össze. Tehát a helyes válasz: egyik sem.
2020. dec. 1. 21:58
 10/20 anonim ***** válasza:
94%

Ez mind csak bla bla bla.

Ehhez meg kellene ismerni mindkettőt személyesen.

2020. dec. 1. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!