Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nő lenne a vonzóbb számotokra férfiak? Nők, kivel barátkoznátok inkább?
Első nő. Lazább fajta gazdasági szakos Pesten. Csinos nő, a tanulás mellett rengeteget sminkel és fut a távoktatás alatt. Rengeteg szabadideje van. Mindig ápolt és igényes. Még instagramja is van, ahová rendszeresen posztol divatosan elkészített gasztronómiai csodákról. Nyitott az ismerkedésre bármikor, amikor ki lehet menni az utcára. Fő hobbija a sminkelés, viszont szeret tortákat sütni, majd posztolni róluk. Ezt hetente megteszi.
Második nő. Mérnök szakos Budán. Alapból csinos nő szép arccal, viszont a rengeteg tanulás mellett nincs ideje magát ápolni és ismerkedni se akar általánosságba véve. Viszont ha az élet összehozná egy rendes pasival, vele természetesen alakulhatna valami, amikor már rendesen lehetne kijárni. Hobbija a többváltozós függvények analízise. Szabadidejének mértéke változó, legtöbbször semmi, bár néha néha van. Nincs instagramja.
Mindkettő.
Az elsővel sütnék tortát, és jól megennénk és pletykálnánk. A másodikkal meg jókat tanulnánk a könyvtárban, és közösen tartanánk szünetet, és kávéznánk a büfében.
Mindkettő vonzó lenne számomra.
26/f
Erre nem lehet valaszolni, ahoz hgy baratsag kialakuljon, kolcsonos szimpatia szukseges.
En millio olyan lannyal talalkoztam, akikkel papiron legjobb baratnok kellene hogy legyunk, meg sem volt kb kozos temank.
Az elsőről nekem egy hipster képe ugrik fel és velük kifejezetten rossz viszonyom van. De azokkal is akik csak "olyanok, mint a hipsterek".
Másodikkal kiegészíthetjük egymást, mivel engem inkább érdekelnek a "humán tantárgyak" és területek, a műszaki dolgokban pedig reménytelen vagyok, úgyhogy akkor inkább legyen ő.
Ez mind csak bla bla bla.
Ehhez meg kellene ismerni mindkettőt személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!