Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy a baj a személyiségemmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a baj a személyiségemmel, ha leginkább csak lányok barátkoznak velem, ők is csak azért mert belém vannak zúgva?

Figyelt kérdés

Öntörvényű,egoista,burzsuj,jóképű ember vagyok, az emberek többsége jópofizik nekem, de a hátam mögött a legtöbben utálnak.

Haverjaim persze vannak, de azok nem túl mély kapcsolatok, fiúk közül talán 1 van, akit úgy-ahogy barátnak lehet nevezni,azért vagyunk jóban, mert ő még nálam is nagyobb f_szfej.

A nőkkel az a helyzet, hogy rengeteg lánynak bejövök, sokan nyíltan utálnak közülük, de attól még vonzódnak hozzám. Lényegében a legtöbb barátom az olyan lányokból áll,akik belém voltak/vannak zúgva és ezért szeretnek a társaságomban lenni. Van amelyik hajlandó dugni is néha, némelyik meg csak akkor tenné, ha komoly kapcsolatot alakítanék ki vele.

A baj csak az, hogy úgy önmagamért senki se szeret. A csajok akik úgymond a 'barátaim' csak azért vannak jóban velem, mert titkon azt várják, h mikor fogom meggondolni magam és összejönni velük. Pedig én nagyon korrekten megmondtam mindegyiknek, h nem akarok párkapcsolatot tőlük és ez nem is fog változni. Nem nagyon találkoztam még olyannal aki mellett el tudnék köteleződni.

A tesóm egyébként pont ugyanígy van a nőkkel, mint én.

Anyánkkal való kapcsolatunk mondjuk nem a legjobb, mert bár mindent megadott nekünk gyerekkorunkban, de nagyon szigorú is volt így nagyon sok szabálynak kellett megfelelni, ezért is költöztünk el elég hamar a tesómmal. Faterom meg olyan mint egy haver, ő csak lenyeli azt, amit anyukám mond azt kész.

Teósmmal már többször beszéltük, h valószínűleg a családi háttér nagyban hozzájárul,h ennyire elb_szottak a kapcsolataink mindkettőnknek.

2019. máj. 18. 08:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

“Öntörvényű, egosita ember vagyok”

Így nem csodálkozz, hogy senki sem szeret önmagadért. Az egoista embereket senki sem szívleli, persze belezúgni lehet ilyenbe a határozottsága miatt, de igaz barátság és szeretet nem alakul ki ilyen ember iránt.

2019. máj. 18. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod egoista vagy. Az őszinteség jó dolog, jó hogy beismered. Ebből kéne leadni. Ha barátokat akarsz ne legyél egoista. Ne foglalkozz annyit a külsőddel nyilvánosan hogy jaj a hajam, a ruhám, ne add a "jó csávót". Ha tenyleg jó pasi vsgy akkor szerényebben is az leszel. Barátokat akkor szerezhetsz ha leadsz az egódból és nem akaesz szándékosan a f**z lenni. És lehet hogy sok csaj odavan érted de látod sokra mész vele.

Egyébként a normális csakok nem az egosita bunkókra buknak. A normálisak.

Ahhoz hogy jó pasinak lássanak egy jó személyiség is kell. Ismerek olyan embert aki egyrészt jóképű (de pl nem kifejezetten magas és nincs kigyúrva) másrészt elképesztő személyisége van. És igen-igen jól néz ki de emellé fantasztikus ember és emiatt (nem is tudom szt rendesen megfogalmazni) kb. mindenki imád vele lenni, fiúk/lányok van egy csomó rendes fiú és lány barátja, rengeteg haver és nem ismerek olyat aki ne kedvelné (biztos hogy van csak én spec nem ismerek).

Számkmra az ilyen emberek, akiknek a személyisége is jó, vagy jobb sokkal értékesebbek. Ők azok akikkel kapcsolatot/barátságot akar az ember.

Az olyanokkal mint te ,maximum alkalmi szexet.

És oké leírtad hogy at megvan, kapcsolat nem kell de ez a baráságokra is vonatkozik. Jóban vannak veled mert buknak rád a nők meg nem tudom de nem veled akarják megosztani az élet ügyes-bajos dolgait.

2019. máj. 18. 09:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Ezt értem, de valaki segíthetne, hogy hogy lehetne ezen változtatni(?).

Voltam pszichológusnál, aki azt mondta, hogy a kóros egoizmus meg minden ilyesmi mögött valójában az húzódik meg, hogy valódi szeretetre vágyom ,de mivel nem kapom meg, ezért kifejlesztettem egy ilyen védekezési mechanizmust, hogy olyannak mutatom magam a világ felé, akit amúgy se lehet szeretni, és akkor így magamnak logikusan meg tudom magyarázni, h miért nem szeretnek.

Mert legbelül nem vagyok olyan seggarc, mint amilyennek látszom, még ha már én magam is lassan elhiszem, h ilyen vagyok. A pszichológus szerint legalábbis ez csak egy védekezési mechanizmus ami a szeretethiány miatt alakult ki.

Arra persze nem tudott mit mondani, hogy hogy tudnék ezen változtatni.

2019. máj. 18. 09:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Változtatni úgy tudsz, hogy tudatosítod magadban, hogy igenis szerethető vagy és neked is vannak érzéseid. Ezt sokszor mondd el magadban minden nap. Kezdd el jobban kimutatni az érzéseidet, valaki olyan iránt, aki úgy érzed, tényleg tudna szeretni. Ez egy hosszú és nehéz folyamat lesz, de minden fejben dől el, ha igazán akarsz változni, fogsz tudni.
2019. máj. 18. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!