Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy még soha nem volt barátnőm, most
akkor a külsőmmel vagy a személyiségemmel van probléma?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok és tényleg nem volt soha senkim, ezt eddig a nagyon előnytelen külsőmnek tudtam be, de valaki szerint inkább az a gond, hogy férfi létemre nem vagyok annyira racionális gondolkodású, hanem mindent az érzelmek felől közelítek meg és ez így nem túl férfias.
Én régen úgy gondoltam, hogy ez nem baj, mert így legalább könnyebben megértem a nőket, de lehet, hogy rosszul látom. Tényleg ezzel lehet a probléma?
Pl. az, hogy olyan lekicsinylően állsz magadhoz, hogy kapásból azt feltételezed, hogy valami probléma van veled. Attól, hogy valakinek nem volt még barátnője 25 évesen, még nem feltétlen jelenti, hogy bármi baj lenne vele. A legtöbb sikertelen ember esetében szimplán csak arról van szó, hogy 0 az önértékelésük, ez az egyetlen akadály, ami elválasztja őket a boldogságtól. 😎
2018. nov. 11. 11:27
2/20 anonim válasza:
Eszedbe jutott valaha is, kérdező, hogy az, hogy uralod az érzelmeidet, az nem egyenlő azzal, hogy elnyomod őket?
2018. nov. 11. 11:49
3/20 A kérdező kommentje:
Azért ez elég ritka, hogy 25 évesen szűz valaki, nehéz lenne azt feltételezni, hogy azzal a sok lánnyal volt a baj, akikhez próbáltam közeledni.
2018. nov. 11. 11:50
4/20 A kérdező kommentje:
Tudom uralni többé-kevésbé, de az alap gondolkodásom attól még nem fog megváltozni.
2018. nov. 11. 11:51
5/20 anonim válasza:
Az, hogy valakinek 25 évesen nem volt még barátnője, illetve az, hogy valaki 25 évesen még szűz, az nem ugyanazt jelenti! 😎
2018. nov. 11. 11:57
6/20 anonim válasza:
És mennyire tartod magadat kifinomultnak, kérdező?
2018. nov. 11. 12:40
7/20 A kérdező kommentje:
Nagyon kifinomult vagyok, talán ez a probléma.
2018. nov. 11. 21:34
8/20 anonim válasza:
Bammeg, te kifinomult vagy? Nem ritka, hogy 25évesen szűz valaki, ezzel van tele a topik, meg már a tökünk.
2018. nov. 21. 22:00
9/20 A kérdező kommentje:
De csak ezen az oldalon vannak sokan. Ha a való életben leszólítasz egy egy random férfit, tuti, hogy nem szűz.
2018. nov. 21. 22:38
10/20 anonim válasza:
Kezdjük ott,hogy a barátnő ->szerelem kölcsönös szimpátia alapú dolog. Írjátok sokan,hogy soha nem volt barátnőtök xx évesen. És hány lány tetszett igazán?Hány lánynak csaptad a szelet úgy komolyan? Hányszor torpantál meg,hogy ó úgyse megy?
Nem!Nem!Nem! Kell minden lánnyal kikezdeni,az szánalmas. De aki tényleg tetszik annál kell próbálkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!