Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek! Szerintetek probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Szerintetek probléma, hogy nem hajtom a nőket?

Figyelt kérdés

Voltak már párkapcsolataim, 4 barátnő van mögöttem, tartósabb kapcsolatok voltak.

Több éve nincs senkim, konkrétan szex sem. Hazudnék, ha azt írnám, hogy nem hiányzik. Egyszerűen nem vagyok az a fajta férfi, aki nem tud meglenni egyedül.

Az az igazság, hogy lett volna lehetőségem barátnőt szerezni az utóbbi években, de mindig valami nagy áldozat ellenében. Pl. távkapcsolat.

Úgy érzem, hogy valamiért nehezen alakul ilyen téren az életem és fáj a szívem, amikor mindenkinél azt látom, hogy alakul nekik párkapcsolat. Néha azt érzem, hogy van valami defektem, vagy nem vagyok jóképű, hiába 191 a magasságom, sportolok, van pár hobbim, csomó minden érdekel a világban, állítólag nagyon jó beszélgetőpartner vagyok. Nem élek nagylábon, de mindezt egyedül teszem albiban, tisztességes fizetésem van stabil állás által, és kocsim is van, igaz nem újabb, de meseszép és tökéletesen megy. Tudom, ezek nem számítanak, csak azért írtam le, hogy a tőlem telhetőt megteszem, hogy felnézzenek rám a nők, de tudjátok fura, mert ha bringázok, sétálok és szembe jönnek a nők, rám sem néznek, vagy lefelé vagy oldalra. Ilyen okádék a fejem? Mosolyról már is beszélek.

Most kicsit negatívnak tűnhetek, de higgyétek el, személyesen ez nem így van, eléggé aktív, pörgős, de nem tolakodó, sok(k) a kommunikációm.

Mi a baj velem?

2018. nov. 2. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

Az állatokat hajtsad inkább a legelőn, barátom.

Az a helyzet, hogy a fő kérdésedet meg is válaszoltad... hiányolod a nőket (vagy egyet legalábbis minimum biztosan), szóval számodra kicsit baj ez. Meg ha nem lenne az, meg sem született volna a kérdés.

Szóval az utolsó kérdesedre válaszolva, az a baj veled, hogy x évesen ide írogatsz kérdéseket. De mennyi az az x?

2018. nov. 2. 19:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Kötekedés, beszólás, rosszindulat. Mit is vártam itt?
2018. nov. 2. 19:57
 3/10 anonim ***** válasza:
A 4 barátnődnek mi volt rólad a véleménye?Tetszettél nekik külsőre ?Vagy csak a belsőd miatt voltak veled?
2018. nov. 2. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:
65%

Kötekedés, beszólás, rosszindulat??? Valóban? Azért, mert kaptál egy reális választ és nem olyan volt, amit te elvártál volna vagy esetlegesen félreértelmezed?

Mit is vársz akkor ettől az oldaltól, komolyan? Nem kötekedésből kérdezem (szerinted nyilván azért), de mégis mit akarsz válaszként olvasni a fent leírt kérdéseidre? Mert amúgy azt már megkaptad, csak neked nem volt megfelelő. Nyilván így vagy a nőkkel is... (igen, az utolsó mondat az rosszindulat volt, a többi nem)

2018. nov. 2. 20:12
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Most akkor mi is a kérdésed valójában, kedves?
2018. nov. 2. 20:16
 6/10 A kérdező kommentje:
A kérdés az, hogy miért nem alakul ki semmi sem? Mások túrót nem csinálnak és jön a dolog, szerencséjük van. Azt kihagytam, hogy valahányszor cselekedtem, tenni akartam a sikerért az utóbbi időkben, elutasítás ért vagy eleve olyanba botlottam, aki kapcsolatban van. Mintha az élet folyton elérhetetlen nőket sodorna az utamba.
2018. nov. 2. 20:20
 7/10 anonim ***** válasza:
6. Akkor csinálj túrót és lesz valami. Tulajdonképp nem látom hol írtad miként is ismerkedsz. Anélkül nem igazán szokott menni a barátnő hajtás. Ha meg áldozatokat kell hoznod, akkor ez van. Nem mindenkinek alakul ugyanúgy. Van ismerős aki leült valaki mellé a buszon, és nemsokára már házasodnak, meg van aki randiról randira jár és semmi. Ez ilyen.
2018. nov. 2. 21:44
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

Érdekes látni, hogy nem találod magad eléggé jónak annak ellenére sem, hogy már volt 4 barátnőd is. Ha már 4 nőnek kellettél csak nem lesz bajod a jövőben sem, ameddig pedig nincs senkid, ott vagy magadnak. Fejleszd magad, igen mondtad, hogy sokmindent tudsz, de tudod mindig tudunk valamit csiszolni magunkon.

Ezt mind úgy írom le, hogy nekem még 22 évesen sem volt senkim. Szóval itt nem te vagy az a személy, akinek azon kell gondolkodnia, hogy baj van vele.

Sok szerencsét. Jönni fog az.

2018. nov. 2. 21:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, lélekemelő, amit írtál. Köszönöm.
2018. nov. 2. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:
9%
Nincs veled semmi baj. Minden nőnek egy ilyen férfi az álma! Remélem jó helyen megfelelő időben téged is utolér a nagy ő!!
2018. nov. 3. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!