Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan rágörcsölnék, ezért nem jön össze a kapcsolat?
Sajnos még nem volt barátnőm és a próbálkozásaim is meglehetősen negatívan sikerültek. Igyekszem ezeket úgy felfogni, hogy biztos meg volt az oka, hogy nem jött össze, biztos valahol egy sokkal értékesebb lány vár rám. A probléma az, hogy nincsen társaságom, illetve nagyon kevés lehetőségem van ismerkedni, ez is leginkább személyesen az utcára korlátozódik avagy marad az internet, bár utóbbival kapcsolatban csak még rosszabbak a tapasztalataim. Egyszerűen felemészt már belülről, hogy elmegyek valahová mindig látok rengeteg számomra szimpatikus lányt egyedül, de annyira elérhetetlennek tűnnek. Ha esetleg úgy hozza a szituáció, hogy megmerjem szólítani, utána meg esélyt sem ad arra, hogy megmutathassam magam, egyből ignorál valami mondvacsinált indokkal. Tudom, hogy még fiatal vagyok, de ahogy telik az idő egyre inkább szeretném, hogy legyen egy párom nekem is. De ahelyett, hogy javulást látnék, csak egyre rosszabbnak érzem a helyzetem. Már lassan elképzelni sem tudom, hogy egyáltalán szóba állna velem egy lány is :(
20/F
ha rágörcsölsz az nem jó azt megérzik és menekülnek.
ha nem görcsölsz rá az nem jó mert azt hiszik barátkozni akarsz és barátzónába kerülsz
ha magadat adod az nem jó azt mondják kicsit félénk vagy
ha játszol azt mondják nem jó mert látják, hogy nincs valami rendben
röviden tömören a nőknek soha nem leszünk jók max ideiglenesen míg tart a rózsaszín köd :)
sok sikert az élethez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!