Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezdjek el barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú (25) kérdése:

Hogyan kezdjek el barátnőt keresni?

Figyelt kérdés
Sziasztok 27 vagyok és még nem volt barátnőm. Nem igazán vagyok a szavak embere, nem tudom őket sehogyan se megszólítani, egyrészt mert cikinek érzem hogy még szűz vagyok. Ők meg már eléggé "táglájfot" élnek. Másrészt meg fogalmam nincs arról hogy csúnya vagyok e vagy sem... Barátaim szerint rendben vagyok... ugy ahogy... Mindenki azt kérdezi tőlem hogy miért nem szedek már fel egy csajt. Meg úgy egészben inkább full bénának érzem magam... Segítsetek nekem légy szíves.:) Írjatok nekem ötleteket. vagy hogy kinek hogyan sikerült kapcsolatba keverednie egy lánnyal :) azon is gondolkodtam hogy beiratkozom egy tanfolyamra és ott megtanulok barátnőzni...

2018. nov. 4. 16:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Tanfolyamot hagyd,lehúzás. Maximum ad egy kis önbizalmat.

Vannak barátaid,már jó!mit szoktatok csinálni programként?

Azt mondják,a lányok szeretik ha egy pasinak van társasága. Bár amennyi furcsaságot olvasok itt. Introvertált(utálom szó) lányok elvileg annyira nem.

Tisztázd le nagyjából milyen lányt szeretnél. Nagyjából! Mert azt se tedd,hogy minden nőnél bepróbálkozol. Egyrészt sosem tudhatod ki kit ismer. És szánalmas ha mindenkinél bepróbálkozik valaki+ a lány azt gondolja azért udvarolsz neki,mert a másiknak nem kellettél és ő csak pótlék. Na meg ... szellem aki a másiknak kell az nekik is, aki a másiknak nem az nekik sem.

Viszont az is gáz ha csak a tökéletes nővel állsz szóba. Kicsit engedni kell.

Illeszd a jelenlegi életedhez,vagy a jövő képedhez. Pl falusi disznó tenyészetbe pláza p nem illik.

Légy igényes külsőre belsőre figyelj. Belső alatt értem beszéd,tájékozottság,esetleg barkácskészség. Buta lány is gáz,de buta pasi még gázabb. Butát tud játszani az okos...de fordítva. Értem azt,beszélgetés közben ha jártas vagy a témában tudsz értelmes kérdést feltenni.

Nem ördögtől való a netes keresés,de azért ne bízz benne.

Igazából hogy autós példával éljek,merci szalonban nincs lada níva..szóval a célszemély határozza meg a keresés helyét.:)

2018. nov. 4. 17:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd, hagyd hogy rád találjon. :) F
2018. nov. 4. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!