Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok csak ilyen?

Figyelt kérdés

Nem találok magamhoz hasonlót, aki szintén komoly és hosszú távra szeretne kapcsolatot.

Pedig nők az összes eddig azt mondta,hogy Kedves, toleráns, és még szimpatikus is voltam nekik. Csak még "túl" fiatalok egy komoly kapcsolatra.

Teljesen nem értem az ilyet, elhiszem hogy még 20 as éveiben jár, bulizni szeretne élni az életét. De én már kinőttem ebből az életből. célokat tűzök magam elé, szeretném is véghez vinni.

Csak úgy gondolom néha jól jön egy társ, aki segít meg megért ha baj van.

Ismerem magam, személyiségem rendben van. Mások szerint is.

Elvárásom úgy igazából nincsen amitől "vissza riadnának a nők".

2018. nov. 4. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:
52%
Elvárásod nincs?? Neked van a legnagyobb, persze hogy vissza riadnak. Azt szeretnéd, veled legyen és csak veled szexeljen. Egy nőtől ne kérjél lehetetlent.
2018. nov. 4. 19:49
 2/2 anonim ***** válasza:
sajnos en is hasonlokat elek at 29 eves ferfikent, pedig mindig tisztelettel fordultam a nok fele, alkalmazkodtam a legkisebb hisztijukhoz es kirohanasukhoz es miindig maximumot tettem a kapcsolatba. igy visszagondolva az esetekre szamos alkalmat elszalasztotam, de mar ugy allok a kerdeshez majd alakul valahogy ahogy az elet akarja. nekem meg van lezaratlan lehetosegem, vagyis azt mondanam mindketten megfutamodtunk, lehet ido kerdese hogyan hoz ossze ismet a sors minket. inkabb hatulrol figyelem most az esemenyeket es keresem a barataim tarsasagat.
2018. nov. 4. 21:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!