Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik olyan emberek gondolkodásával akik párkapcsolatban vannak?
Biztos vagy benne, hogy kibeszélnek a hátad mögött?
Mert ha igen akkor felejtősek.
Az emberek folyton kinézik azt aki más. Amikor szingli voltam azért oltottak...amikor barátnőm lett kiderült, hogy képtelen vagyok elköteleződni. Most pedig emiatt oltanak, hogy kalandozok mellette (holott ezt megbeszéltem a barátnőmmel). Viszont aki belül rendben van az sosem kritizált engem (max építő jelleggel)
Ha a baráti köröd állandó negatív érzéseket kelt benned, akkor két dolog lehet az okozója:
1.A baráti köröd valójában nem a baráti köröd, csak hiszed, hogy a barátaid, valójában csak az egójukat akarják emelni azzal, hogy viccet csinálnak belőled
2. Túlreagálsz mindent, és nem veszed észre, hogy csak poénkodnak és be akarnak vonni a hülyülésbe ahelyett, hogy megsértsenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!