Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Korabbi probalkozasaim alanyai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korabbi probalkozasaim alanyai ma mar boldog parkapcsolatban, hazassagban elnek, nalam valahogy nem jott ez ossze, ez megcafolhatatlan bizonyiteka annak hogy nalam a hiba?

Figyelt kérdés
2018. aug. 6. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
35%

Nem feltétlenül. A korábbi próbálkozásaid gondolom nők, nekik könnyebben megy ez.

Mondom ezt nő létemre.

2018. aug. 6. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Igen, ennyiből is könnyen leszűrhető.
2018. aug. 6. 12:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Hat lehet, fizimiskam atlagos, anyagiak, koldulnom nem kell, talan stilus,hozzaallas, modor ? 32F.
2018. aug. 6. 12:14
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Ugyan ez a helyzet velem is.

Sokat agyaltam rajta...mig belattam, hogy itt bizony en voltam a hibas. 4 lany, utanam osszejottek masokkal, eljegyzes, csalad, gyerek, boldogok.

Es nem a kulso a baj, hanem a szemelyiseg es annak defektes felhordo jelleme. Magyaran kapcsolatra, normalis, kiegyensulyott kapcsolatra alkalmatlan. Tul zabolatlan, haragos, hirtelen, vad es erzelmes voltam. Tokeletes elegye a szerelemnek es megtokeletesebb elegye az azutani fajdalomnak.

2018. aug. 6. 12:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Erdekes megallapitas, de ugy nez ki nem vagyok egyedul.
2018. aug. 6. 12:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen bizonyíték, jókor voltak jó helyen. Nekem is van több olyan ismerősöm is, akik külsőleg és belsőleg is teljesen rendben vannak, mégsincs senkijük, mert nem találtak olyat, akivel meglenne a vonzalom.
2018. aug. 6. 12:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nezhetned ugyis, hogy te nevelted meg oket. Aminek gyumolcset mas elvezi. De ezt te neked kell erezned, hogy errol van e szo! ;)
2018. aug. 6. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha komolyan érdekel a párkapcsolatok mozgatórugói, akkor ajánlom az e témában az egyik kötetem. Priviben megírom az elérhetőségem.
2019. febr. 18. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!