Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol csinálok hibát? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol csinálok hibát? Vagy talán nem is bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

20/F.

Sziasztok! Felvidékről származom.

Az utóbbi időkben nehezen tudok beszélgetést kezdeni a lánnyal a Facebookon vagy egyéb ismerkedési oldalakon. Most elmesélek egy történetet, léccives olvassatok el, és kérlek adjatok tanácsokat.

Elkezdtem írni egy lánnyal, elég jol kezdődött vele az írogatás. Annyi éves mint én. Vicceltünk, egy szóval jó volt vele dumálni. A sulit ott hagyta, mert nem akarta folytatni, agyára mentek a tanítok stb. Most dolgozik. Meg álmodta hogy terhes marad és ugy is volt, még azt is megálmodta hogy elveszti a babát, ugy is volt. Egy napon megkérdeztem tőle, hogy volna-i érdeklődése hogy jobban megismerkedni személyesen. Azt mondta, hogy igen. Csakhogy máig nem találkoztunk. Mondtam neki, hogy örülök a találkozásunknak, hogy megismerhetem őt. Ő is azt mondta hogy ő is örül, és hogy várja hogy menyjünk már ki. Csakhogy ez minnél tovább folytatódik annál rosszabb és nehezebb számomra. Nem tudok már miről vele írogatni. Kérdezem tőle hogy van, ki-i van aludva, egy szóval már minden téma volt, csak néha azt érzem hogy ő ezt nem viszonozza és nem tudom miért. Nem jöhetek be neki? Tudom, hogy nagy trauman ment keresztül, és elmondtam neki, ha valamire szüksége lesz én itt vagyok számára. Egyszer küldött nekem screent, hogy mit irt neki egy ismeretlen fiú, hogy : “riban*kur**. Nekem úgy jön be mintha még csak lányka lenne, és nem felnőtt nő. Minden nap írogatok vele, én írok rá. Van olyan nap amikor ő ir rám de csak hogy “jó reggelt” és tovább semmi. Tovább nekem kell adni valamilyen témát, hogy legyen miről dumálni. Néhány lánynak nem tetszik hogy írok mindennap, de ha szeretném azt a lányt megszerezni megteszek érte bármit, de ha látom hogy ő nem igyekez akkor lehozhatom a csillagokat az égről akkor sem lesz másképp. Lehethogy ott rontom el, hogy írok nekik minden nap, de volt olyan esetem, hogy egy lányra hosszú ideig nem írtam ra mert azt mondta hogy nem kell minden nap írogatni hogy nem talál más fiút magának, no vártam vártam, és semmi. Nem irt rám. Egyszer rairok egy hete ra, és azt mondja “bocs, de már van pasim, leccives ne írjál többet”. Ezért írok minden nap a lánnyal hogy ne úgy végződjön mint ez végződött.

Mi a véleményetek? Kérek tanácsokat.

Köszönöm szépen a válaszokat.

2018. jún. 3. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha már a levelezés is ilyen nyögve nyelős, akkor nem illetek össze. Kár próbálkozni.

Én is olyan fiúval találkozok csak, ahol még 2 hét után simán tudunk beszélgetni, érdekel, ha ír, és nem érzem, hogy erőltetnénk a társalgást. Ti pedig erőlködtök, pedig ez még csak az ismerkedési szakasz. Ezeket a lányokat hagyni kell a fenébe, csak időpocsékolás!

2018. jún. 3. 14:24
 2/3 anonim ***** válasza:
De cukin írsz magyarul.
2018. jún. 3. 14:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. De vajon most akkor mit csináljak? Nem vagyok perverz aki csak szexre megy, a távolságot sem nézem már, mi a fenét csináljak? Már depresszióban vagyok, hogy nem tudok egy lánnyal sem úgy írni hogy legyen belőle kapcsolat
2018. jún. 3. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!