Letöltötem a péntek 13 játékot pc-n. Megakartam nyitni és mielőtt elkezdené, kiír valami hibát. Más is járt már így? Azt írja ki hogy UE4, ez valami hiba kód? Sajnos nem értek hozzá, lehet valamit rosszul csinálok?
"Odáig eljutottam hogy kifizettem a pénzt."
Hol vetted meg? Steamen, vagy másik oldalon?
Az UE4 az Unreal Engine 4 rövidítése, ez a "motor", ami hajtja a játékot. Kétlem, hogy csak annyit írna ki, hogy "UE4", nincs mellette valami hibaüzenet? Ilyet akkor szoktak jelezni a játékok, ha gyenge a gép a futtatásához, vagy valamelyik szoftver frissítésre szorul.
A géped megfelel a minimum gépigénynek?
CPU:
Intel Core i3-530 (2 * 2930), AMD Athlon II X2 270 (2 * 3400)
RAM:
4096 MB RAM
GPU:
GeForce GTX 650 Ti (1024 MB), Radeon HD 7770 (1024 MB)
DX:
Version 11
Windows 7, Windows 8, Windows 10
Tárhely:
4 GB
Sokan túlbecsülik a gépüket, különösen ha laptopról van szó.
Azt tudod, hogy milyen videokártya van a gépedben? Lehet, hogy frissíteni kell az illesztőprogramokat.
Steam-en vettem meg.
Windows 10.
8GB Ram
Intel Core i7-4790 CPU @ 3.60GHZ 3.60GHZ
GeForce: GTX960 2GB
Verzió: 1607
SSD: 120GB
2TB HDD
Ennyi infóm van hozzá.
Na, ez a játék hibája (egyébként készülj fel rá, hogy hemzseg a bugoktól). Egy lehetséges megoldás, hogy megkeresed a gépeden az alábbi telepítőfájlt, és rákattintva, manuálisan lefuttatod:
https://www.youtube.com/watch?v=Ie_p2v74Tjw
Remélhetőleg ez megjavítja.
Köszönöm,a párom megcsinálta már.
Mostmár jó megy,minden oké:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!