Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » (SÜRGŐS) Neptunon keresztül...

(SÜRGŐS) Neptunon keresztül lehet csak megigényelni a szoc. Támogatást péntek délig, de mikor a kérvény leadására kattintok ezt írja ki "hiba, az entitás verziója eltér a megadottól" Ez mit jelent? Mit csináljak h jó legyen

Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 01:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A hiba valszeg nem nálad van...

Legalább is ha nálad lenne, szerintem kiírná, hogy x y z mezőket nem töltöttél ki, stb.

2011. okt. 6. 01:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem telefonálj a tanulmányi osztálynak, vagy menj be személyesen. Előtte talán próbáld meg másik böngészőből (kicsi az esélye, de hátha segít, és kisebb macera megpróbálni, mint bezarándokolni az egyetemre).
2011. okt. 6. 09:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Püspökladányi vagyok, szal nehéz lenne bemenni... ennyi eszem nekem is van h másik böngészőt próbáljak, kipróbáltam operával, mozillával, internet explorerrel, egyikkel sem jó, viszont betelefonáltam és azt mondták h ez 100% rendszer hiba, az oldal üzelmeltetője a hibás, és 10percnyi kérés után sikerült elintézni h postai úton mennyen, mert személyesen nehéz lenne bemenni, szal ügy megoldva :D
2011. okt. 6. 12:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szuper :)
2011. okt. 6. 13:26
 5/6 anonim válasza:
Hogy mibajod?
2012. júl. 6. 18:55
 6/6 A kérdező kommentje:
hey utolsó: a kérdésem kiírásának időpontja: 2011-10-06 01:33.. és ez aktuális probléma volt, nem pedig általános, szal ennyi idő után minek kérdezed meg h mibajom? xD am főiskolai ösztöndíj neten keresztüli megrendelésével volt rendszerhiba, azzal az üzenettel h "hiba, az entitás verziója eltér a megadottól", azt akartam megtudni h hogyan lehet kiküszöbölni ezt a hibát, mert az a 12ezer ft nekem sokat jelent:)
2012. júl. 6. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!