Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába változtattam a hozzáállásomon, továbbra sem kedvelnek a lányok. Mit csinálok rosszul?
Megkaptuk a mai pozitív lelki fröccsöt Edgártól.
Így nehéz megmondani hol a hiba. Illetve ott hogy nem mész oda értelemszerűen. Mi akadályoz? Nem találsz alkalmas pillanatot?
Ha más lányokkal megy a kapcsolatteremtés akkor csak egy kicsit kéne még bátorodni. Jó úton haladsz csak az a baj hogy amennyire ebből ki tudtam venni eddig lábak nélkül indultál a maratonon most meg mankóval.
Persze rengeteget fejlődtél de ahhoz valószínűleg még idő és tapasztalás kell hogy olyan lányhoz is legyen merszed odamenni aki tetszik. Legalábbis így ennyiből nekem úgy tűnik. Viszont ezt is könnyebben megtudnátok talán a barátaiddal fogalmazni hogy mi az a valami ami még mindig "útban van".
Írj rá.
“Szia, régóta szeretnék veled beszélni valamiről, mert nem hagy nyugodni valami veled kapcsolatban, nincs kedved meginni velem egy pofa sört/egy kávét? Ha nincs, semmi baj...akkor roh/\djál ketté te ku€&€@“
(akkor roh/\djál ketté te ku€&€@“<——ezt nem muszáj odaírni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!