Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha fiatal nőként nincs párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fiatal nőként nincs párom évek óta, pedig szeretnék, akkor a hiba bennem keresendő?

Figyelt kérdés
Mióta Budapestre költöztem szinte semmi emberi kapcsolatot nem tudtam kialakítani, pedig sok helyen megfordultam. A vidéki barátaimmal vagyok, egyszerűen hiába próbálkozok akár már egy lánnyal is elmélyíteni egy baráti kapcsolatot, lehetetlen feladatnak tűnik. Mintha itt egy sokkal idegenebb közösség lenne, vagy nem tudom hogyan is jellemezhetném. Párt találni szinte lehetetlen feladatnak tűnik számomra, pedig rengeteg a fiatal, vonzó férfi.
2018. máj. 19. 15:35
 1/7 anonim válasza:
74%
nem, mert ehhez szerencse is kell.
2018. máj. 19. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 3 éve tanulok/dolgozok Pesten, de egyetlen egy tartós barátságot sem tudtam kialalkítani. Szóval lehet ebben valami...
2018. máj. 19. 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Most párt vagy barátotokat szeretnél?

Nincs ingyen ebéd. Bármelyikre is vágysz, fel kell emelni a feneked, és emberek közé menni, keresni valami hobbit, akikhez lehet csatlakozni, felállni, elmenni másokkal találkozni.

Hidd el, tapasztalatból beszélek, és tudom, hogy nem könnyű. De a "nincs senki az életemben" dumát folytató emberek 99%-a fél kimozdulni a komfort zónából, "láthatatlan", mert bemegy munkába, hazamegy, és a kettő közötti negyed órában várja, hogy a herceg (vagy a legjobb barátnő) megkocogtassa a vállát, és elhívja valahova. Ez nem így működik

2018. máj. 19. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:

"pedig rengeteg a fiatal, vonzó férfi"

És hogyan kellene találkozniuk veled?

2018. máj. 19. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:

A hiba a társadalomban keresendő! ez az első, amiben meg kell látni

- felszínes, szív nélküli fogyasztásalapú társadalomról van szó, ahol az embereket tárgyként a tárgyakat pedig emberként kezelünk sokszor. Nincs igazi szeretet, csupán hamis biztonságérzetre vágynak az emberek sokszor, és beleugranak egy kapcsolatba szerelem nélkül " majd kialakul " címszóval, ami lássuk be, ha nem alakul ki akkor egy rosszabb érdekbaráti viszonyhoz jobban hasonlít , mint párkapcsolathoz

-második hiba bennünk van társkeresőkben. Mert a média, internet és a fogyasztói társadalom átmosta az értékrendünket. teljesen Egocentrikussá váltunk, csakis az önös érdek számít, hogy a másikkal mi van az csak rövid távon érdekel minket amig friss a kapcsolat. Később már lehet ide járni oda járni , munka után iszogatni stb. " ha szeret megvár " címszóval.

-hiba van a nőkben is sokszor, mert túlzott kínálat elé vannak állítva sokszor ( tudom te épp most nem ) és ők sem tudják mit akarnak, csupán ideig órákig kell a partner nekik

-hiba van a férfiakban is, mivel a normálisak egyedül vannak, a kamu macsók mert sorban rendezgetik a csajokat érzéketlenül, mert az hű de menő. Ti csajok pedig több esélyt adtok nekik, mert a jószívű pasik ( tőletek hallottam ) HOSSZÚTÁVON UNALMASAK

én úgy gondolom van hiba mindenkiben, aki csak egy kicsit is jóindulatú, kicsit és lelkisebb típus, és nem hajlandó eltaposni bárkit a saját maga érdekében, mert a jóindulatú ember általában ( melóban, pénzügyekben stb. ) úgy a párkapcsolatokban is csak szív...

üdv

szingli pasi, akinek hasonló a gondja, de mégsem hallgatja meg senki

2018. máj. 19. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Most eleve az egész országban furák az emberek, nem csak Bp.-n.

Próbálj meg nem az eddig megszokott stílussal, modorral keresni társat, hátha úgy sikerül.

2018. máj. 19. 19:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy bazira igaz, hogy szinte lehetetlen olyan embereket találni, akivel összeillesz. Manapság senki sem illik össze senkivel. Én se senkivel. Mások se velem. Százból 1-2... örülj neki.
2018. máj. 19. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!