Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiatal nőként nincs párom évek óta, pedig szeretnék, akkor a hiba bennem keresendő?
Most párt vagy barátotokat szeretnél?
Nincs ingyen ebéd. Bármelyikre is vágysz, fel kell emelni a feneked, és emberek közé menni, keresni valami hobbit, akikhez lehet csatlakozni, felállni, elmenni másokkal találkozni.
Hidd el, tapasztalatból beszélek, és tudom, hogy nem könnyű. De a "nincs senki az életemben" dumát folytató emberek 99%-a fél kimozdulni a komfort zónából, "láthatatlan", mert bemegy munkába, hazamegy, és a kettő közötti negyed órában várja, hogy a herceg (vagy a legjobb barátnő) megkocogtassa a vállát, és elhívja valahova. Ez nem így működik
"pedig rengeteg a fiatal, vonzó férfi"
És hogyan kellene találkozniuk veled?
A hiba a társadalomban keresendő! ez az első, amiben meg kell látni
- felszínes, szív nélküli fogyasztásalapú társadalomról van szó, ahol az embereket tárgyként a tárgyakat pedig emberként kezelünk sokszor. Nincs igazi szeretet, csupán hamis biztonságérzetre vágynak az emberek sokszor, és beleugranak egy kapcsolatba szerelem nélkül " majd kialakul " címszóval, ami lássuk be, ha nem alakul ki akkor egy rosszabb érdekbaráti viszonyhoz jobban hasonlít , mint párkapcsolathoz
-második hiba bennünk van társkeresőkben. Mert a média, internet és a fogyasztói társadalom átmosta az értékrendünket. teljesen Egocentrikussá váltunk, csakis az önös érdek számít, hogy a másikkal mi van az csak rövid távon érdekel minket amig friss a kapcsolat. Később már lehet ide járni oda járni , munka után iszogatni stb. " ha szeret megvár " címszóval.
-hiba van a nőkben is sokszor, mert túlzott kínálat elé vannak állítva sokszor ( tudom te épp most nem ) és ők sem tudják mit akarnak, csupán ideig órákig kell a partner nekik
-hiba van a férfiakban is, mivel a normálisak egyedül vannak, a kamu macsók mert sorban rendezgetik a csajokat érzéketlenül, mert az hű de menő. Ti csajok pedig több esélyt adtok nekik, mert a jószívű pasik ( tőletek hallottam ) HOSSZÚTÁVON UNALMASAK
én úgy gondolom van hiba mindenkiben, aki csak egy kicsit is jóindulatú, kicsit és lelkisebb típus, és nem hajlandó eltaposni bárkit a saját maga érdekében, mert a jóindulatú ember általában ( melóban, pénzügyekben stb. ) úgy a párkapcsolatokban is csak szív...
üdv
szingli pasi, akinek hasonló a gondja, de mégsem hallgatja meg senki
Most eleve az egész országban furák az emberek, nem csak Bp.-n.
Próbálj meg nem az eddig megszokott stílussal, modorral keresni társat, hátha úgy sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!