Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzi úgy néhány férfi, hogy ciki kövérebb nővel ismerkedni, párkapcsolatban élni?
Figyelt kérdés
2018. szept. 17. 10:12
1/31 anonim válasza:
Őszinte leszek, nekem ez egyáltalán nem ciki, hanem egyszerűen ez számomra nem jön be, szexuálisan taszít, el nem tudnám képzelni, hogy egy duci csajjal szexeljek.
2/31 anonim válasza:
Mindenkinek vannak egyéni preferenciái, van, akinek fontos ez (esztétika, vonzalmi vagy egészségügyi szempontok), lásd első válaszoló. De olyan is van, aki a barátnőt dísznek tartja, és emiatt választ tökéletes külsejű nőt, mert azzal lehet csak dicsekedni. Sok esetben a nő presztízskérdés, akié nem vonzó mások szemében is, az alacsonyabb helyet foglal el a ranglétrán.
3/31 anonim válasza:
Azért mert a legtöbb férfinek nem tettszenek a kövér nők. Ha nem is a szemébe mondják, de háta mögött olyan mondatok hangzanak el hogy :
Nem értem hogy tudja megboszni azt a disznót.
Ki boszik meg kit?
Ündorító lehet mikor dugnak.
És még sok hasonló trágár dolgok...
Személy szerint nekem simán belefér ha kicsit husi a nő. Nem érdekel hogy más mit dumál.
4/31 anonim válasza:
Nekünk nőknek is vannak kritériumai. Nekem pl a magas férfiak jönnek be, de ettől még nem állítom azt, hogy a többi nem férfi, csupán csak erre vagyok beállítva. Különbözőek vagyunk.
5/31 anonim válasza:
A kövérséghez társított szociális stigma miatt.
6/31 anonim válasza:
Nem tudom. Volt tanárnőm elég husi nő, de szép az arca, kedves nő, nagyon kívánom, gondolkodás nélkül járnék vele, ha nem lenne férje, de minimum szeretkeznék vele sokszor.
7/31 anonim válasza:
Nekem semmi ciki nincs benne. Ez nem "cikiség" kérdése. Egyszerűen nincs gusztuson hájzsírt fogdosni, és ilyen körülmények közt nem látom értelmét egy randinak és párkapcsolatnak duci nővel.
8/31 anonim válasza:
Mindenkinek más tetszik, más az ízlése. Azonban a legtöbb férfi nem szereti a kövér csajokat, akik nem betegség miatt híztak meg, hanem lusták és egészségtelen életmódot folytatnak. Bár lehet, hogy hamarosan változni fog az ízlés, hisz hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon.
9/31 anonim válasza:
Nem ciki,csak èn nekem a preferenciàm a vèkony csinos dekoratív nő,ès nem mert mutogatni akarom hanem ilyenre vàgytam mindig is plusz ki is gyúrtam magam ès egzisztenciát èpítettem és épitek pontosan azèrt is,hogy tudjak válogatni.
10/31 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért a nők többsége a magas, izmos férfiakat keresi. A fejlett világban a vékony nő és az izmos férfi képéhez társul az egészség, az aktív életmód és az igényesség fogalma, ami nyilván a legtöbb ember számára vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!