Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzi úgy néhány férfi, hogy ciki kövérebb nővel ismerkedni, párkapcsolatban élni?
Kover nokent mondom, hogy teljesen megertem. Magamnak se tetszem, szoval nem varom el mastol se.
Amugy meg egy kover no hamarabb kifarad az agyban, sokkal alacsonyabbrendubbnek erzi magat, es tetszik, nem tetszik, de az ember akkor hizik el, ha valami mentalis problemaja van, es nem tanulta meg kezelni normalis modon, vagy alapbol lusta.
(nem a betegekrol beszelek, az kb 5%)
Akover nok csak hazudnak onmaguknak.
A belso szepseg szamit, de a kulso egeszseg is.
Szoval kapcsolat kover emberrel= nem erzem magam elegnek, hogy egy csinosabb novel/ferfival legyek.
Aha, értem. Azért nincs igazam a kérdés lényegével kapcsolatban, mert relatíve kevés férfit érint az a probléma, amiről maga a kérdés szól. Teljesen logikus.
"Szoval kapcsolat kover emberrel= nem erzem magam elegnek, hogy egy csinosabb novel/ferfival legyek."
Vaaagy esetleg van annak a kövér embernek olyan kvalitása, ami engem megfogott benne, és ami miatt nem érzem megalkuvásnak azt, hogy vele vagyok.
Mennyi egyszeru sotet primitiv paraszt van itt😂
Nekem jo az alakom,de ha egy teltebb norol igy beszelne az adott pasi...ugy kuldenem el a fassssszba csak pislogna.
Es miert is olyan mehez elhinni h sok ferdi igen is szereti a husi noket? Azert mert egyeseknek nem tetszik (amivel nincs is gond),attol meg a masiknak oszinten bejohet.
Es akkor rohogok amikor kis topszli dagi pasik is azt nondjak h a no legyen vekony😂
Egy pasi meg legyen magas ,szalkas ( nem kigyurt...van jopar olyan pl aki kivan gyurva laba meg nincs). Nekem ez tetszik de attoleg nem szidom az alacsony vekony pasikat pl.
Proli😂ez jo.
Ha nem ertetted a nondani valom lenyeget...sajnallak. Es a topszlin pl mi a serto? Igazad van a dagadt meg diszno stb kevesbe serto.
Amugyeg a proli szoval dobalozol de engem sem ismersz meg sztm a szo jelemteset sem...nem magadbol keme kiindulnod. Mindem jot😘
Istenem mennyi hulye van itt .
Nekem bejonnek a husi csajok a legutolso csajom is husi volt valoszinuleg a kovetkezo is az lessz . Ki nem sz@rja le kinek mi a velemenye es mit mond rollam vagy a paromrol lenyeg en erezzem magam jol vele .
Jok az agyban is kiveve ha sajat magukkal nincsenek kibekulve mert akkor jon a depresszio szorongas. 5 eves kapcsolatom ment erre ra a vegen de sebaj jon majd a kovetkezo aki megfog valamivel. Fel a fejjel.
Noknek is meg vannak az elvarasaik magas sportos stb.. nem kell ezen fent akadni .
Ahogy telik az ido mindenki megtalalja a parjat elobb utobb. Lejebb mennek az igenyek nem lessz baj egy ido utan ha kicsit husosabb a csaj vagy epp nem 185 magas a pali. 30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!