Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzi úgy néhány férfi, hogy ciki kövérebb nővel ismerkedni, párkapcsolatban élni?
Sok pasinak van egy hivatalos barátnője, aki a társadalomnak megfelel, nem ciki a haverok előtt. Mellette pedig van egy kövér csaj, aki a szeretője, mert erre gerjed, de nem meri mindenki előtt felvállalni.
Ismerek olyat, akinek a felvállalt, vékony csajai pár havonta cserélődnek, a kövér szeretője évek óta ugyanaz. Nem csúnya pasi, sőt kimondottan jól néz ki, edzett, klassz teste van. Valószínűleg ezért is tűri a nője ezt a megalázó helyzetet, és ezért sem jelenne meg vele nyilvánosan a pasas.
Egyszer kavartam egy duci lánnyal...gondoltam adjunk egy esélyt...amikor megéreztem, hogy nincs meg az a bizonyos ív a derekánál, azonnal lelohadt minden érdeklődésem.
Jobb volt ez így. Mindkettőnknek.
Tehát szerintetek ha egy kövér nőt csúfolunk, azt más indíttatásból tesszük, mintha soványat csúfolnánk?
Undor vs irigység?
Pontosan ahogy utolsó írja,ezt a kamut hagyjátok már,saját magatoknak hazudtok.
Ahaaa és akkor énekeljül ,,Álmodj királylány".
Pont,hogy a dagadék nőket csalják csinos vékony nőkkel még a szőr madzag palik is.
Majd pont egy sporttársam szeretőként fog tartani egy mangalicát akin pinát hajtogathat és csalja a szexi csinos,igényes szép kedves barátnőjét.
Ahaaaa,mesélj még légyszíves 13-as.
Ezzel az elhízott nők magukat nyugtatják és behazudnak olyanokat amit megpróbálnak elhinni.
Pont a dagadt nőket tartják max szánalomból vagy a kölkök végett de kb. szex évek óta nincs,vagy együtt se alszanak mert a pali undorodik tőle ami érthető,közben meg szeretőnek vagy már társnak is egy szexi nőt tartanak és nem is titkolják.
Ez nem jött be 13-as.
Pontozz le nyugodtan meg a dagadtak is jöhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!