Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja itt néhány férfi, hogy átlagosként semmi esélyük, ha én nem ezt tapasztalom?
Kíváncsiságból végigpörgettem azt az ismerőseim részleget a facebookon. A legtöbb pár átlagos, és több olyan volt ahol a nő szebb mint amennyire a férfi jóképű. Olyat is láttam ahol vagy az egyik, vagy a másik csúnyácska. Huszonéves ismerőseim vannak többnyire.
Miért mondják mégis, hogy egy átlagos férfinek semmi esélye nincs átlagos nőknél sem? Azt még hozzáteszem, hogy a legtöbb ismerősöm nem pénzes, hanem teljesen átlagos anyagilag is.
"Miért mondja itt"
Ez a lényeges a kérdésedben. Van az "itt" és van az élet.
Mert könnyebb azzal takarózni, hogy 'jaj szegény én csak egy átlagos pali vagyok nem kellek senkinek', pedig ha tudnák, hogy pont emiatt az önsajnáló hozzáállás miatt menekülnek a nők az ilyen típusú férfiaktól.
Pedig van esélyük, ahogy te is írtad látod rá a példákat bőven, csak azért tenni is kéne.
Nem hiszem, hogy akik évek óta együtt vannak, épp csak beérték a másikkal. Plusz ez még ellenkezik is a másik gyk hipotézissel, azaz, hogy minden nőnek egyszerre 10-15 férfi udvarol és közülük választja ki a nyertest. (Egyáltalán hogy lehet ilyen baromságot kitalálni?)
A többieknek is köszi a választ, szerintem is ilyesmi áll a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!