Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány nőnek hogy adatik meg olyan férfi aki mindent
biztosít számára?
olyan párral jönnek össze aki mellett ez lehetséges...
nincs itt semmi trükk...
24F
2017. márc. 8. 21:11
2017. márc. 8. 21:13
Ügyesen választottak maguknak egy eltartót.
2017. márc. 8. 21:14
Én is ilyen férfiember lennék, ha lenne olyan nő aki ezt mind meg is érdemli. Eddig nem találtam még meg sajnos.
2017. márc. 8. 21:15
Az még nem jelenti, hogy boldogok is mert te csak ezt látod belőle.
2017. márc. 8. 21:17
fogalmam sincs, de nagyon érdekelne. folyton azt látom, hogy a mai férfiak felezni akarnak mindent. dolgozom, de olyan jó lenne, ha legalább közös dolgokat fizetnének és így maradna nekem cipőre.
l22
2017. márc. 8. 21:19
7/20 A kérdező kommentje:
Mindent felezni akarnak, egyenjogúság a fő szó de ha már önmagukról van szó akkor az egyenjogúságnak se híre se hangja.
8/20 A kérdező kommentje:
A módosabb ember is lehet boldog és a szegény is boldogtalan. A boldogtalan gazdagok és boldog szegények teóriája azt gondolom hogy idejétmúlt.
Azoknak a nőknek szerencséjük volt, vagy direkt ilyen férfiakra hajtottak, esetleg tudnak is nyújtani valamit ezekért cserébe. Egyébként az a biztos, amit az ember saját maga intéz, saját maga ér el, gondolok itt arra,ha vágyunk valamire, pl. egy jó cipőre, néha egy jó reggelire vagy ebédre egy elitebb étteremben, dolgozzon meg érte, ne azt várja,hogy más megadja neki. Mit gondolsz nekem más vett xboxot, mobilt, laptopot,lakást? Jó a lakás ügyben volt segítségem,de végtére is én dolgoztam meg érte :) Mondjuk egy 40-es dekoratív csinos üzletasszony összejöhetne velem, ha már a nőknek lehet ilyen szerencséje,hogy gazdag fószerekkel jönnek össze, cserébe esténként olyan orgazmust okoznék neki,amilyet még életében nem élt át.:)
2017. márc. 8. 21:38
Nekem is volt már 2 olyan csajom is, akinek mindent biztosítottam, ki volt nyalva a seggük is, de semmire se értékelték.
Tehát én soha az életben többet nőnek semmit nem veszek, se nyaralni nem viszem, a legtöbb, amit hajlandó vagyok anyagi értelemben áldozni, hogy meghívom egy vacsira, de ennyi.
Egyébként is rohadt undorító egy ilyen élősködő nő, kisírták maguknak az egyenjogúságot meg az emancipációt, a pofa az hatalmas, de amikor arról van szó, hogy kinek is kéne fizetni, akkor máris nem olyan fontos a nagy önállóság, inkább tartják a markukat a pénzért.
2017. márc. 8. 21:43
Kapcsolódó kérdések: