Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfi lehet sose találja meg a társát?
Külsőre nem olyan helyes, olyan Jáksó László, Beny Hill, Mr Bean kategória.
Kezdeményezni nem mer, ezért csak internet jöhet szóba.
Visszafogott, kicsit félénk.
Viszont nagyon kedves, figyelmes, nagyon okos, nagyon jól lehet vele elbeszélgetni.
ha tesz érte, akkor összejöhet
de ezenfelül még 10001 dolog számít!
24F
Hát én pl. szeretem az ilyen pasikat. Szerintem cukik. Az én barátom is ilyen. Mondjuk ő fiatalabb is nálam, és tulajdonképpen én szedtem fel. :P
Mondjuk mi nem társkeresőn találkoztunk. Én inkább maradnék örökre szingli, mint hogy társkeresőre menjek.
Saját tapasztalatom nincs, de a legjobb barátnőm ott ismerkedett és hihetetlen milyen debil emberekkel hozta össze a sors. Na mindegy, a lényeg az, hogy neked is lehet olyan szerencséd, hogy felszed egy csaj, mert biztos vannak még ilyen nők mint én. :)
22/N
Ja, belsore tokeletes gondolom. Vagy csak nem irtad le, hogy abberralt, frusztralt, nogyulolo, minden no r!!banc felfogasu, az anyjaval el 35 evesen, stb.
A felsorolt emberek kozul mindnek van parja es van amelyiknek gyereke is, tehat nyilvan nem a kulsovel van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!