Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem találja sok férfi barátnőt mert téves infójuk van a nőkről?
Figyelt kérdés
Az van elterjedve hogy a nőknek a bunkó izmos gazdag pasik jönnek be. Ezért izmukat mutatják vagy kocsijukat vagy búnkon viselkednek stb. így nyilván egy normális nőnek nem fognak kelleni max a ri*iknek2016. júl. 15. 22:02
2/20 anonim válasza:
Én azért nem találok, mert nem is akarok találni.
3/20 anonim válasza:
Nem, azert nem találja sok ferfi a barátnőjét, mert szinte minden ferfi ugyanazokra a nőktől szeretne többet. Meg a csúnya srac is a jo csajjal lenne szíve szerint, max mikor rájön nem lesz esélye, beéri a ducival a sarokban. Nyilván van kivétel de kevés.
4/20 anonim válasza:
"Az van elterjedve hogy a nőknek a bunkó izmos gazdag pasik jönnek be."
Na és vajon miért van ez elterjedve? Van valami ötleted?
5/20 A kérdező kommentje:
4. Mert arra a pár nőre gerjednek a férfiak akik ilyenek de ez egy hanid6info
2016. júl. 15. 22:16
6/20 A kérdező kommentje:
Hamis info
2016. júl. 15. 22:16
7/20 anonim válasza:
Szerintem meg pont fordítva van, rengeteg férfibe sikerült beleverni, hogy a nők a kedves és rendes férfiakat keresik, hosszu távú kapcsolatban érdekeltek, stb. A valóság meg pont az ellentétje. Százával fekszenek le minden jóképű pasassal és inkább szenvednek x-dik párhuzamos csajként egy értelmetlen szexkapcsolatban, minthogy összeálljanak egy átlagos külsejű, normális férfival.
8/20 anonim válasza:
Aki azt gondolja, hogy ezért nem találja meg a párját az valljuk be, hogy nem egy intelligens ember. Tipikusan az ilyen esetekben fordul elő, hogy sötét az illető, vagy egy hatalmas tapló aki magában nem, de minden nőben észreveszi a "hibát", hogy jaj milyen felszínesek a nők. Meg is értem, hogy az ilyen nem kell egy nőnek se.
Én se nagyon találok, de nekem nagyon más gondjaim vannak és az az oka ennek, nem pedig amit leírtam.
9/20 anonim válasza:
Hát igen, vannak súlyos hiedelmei és tévképzetei az embereknek. De az élet nem így működik és a nők nagyobb része sem.
10/20 anonim válasza:
Én azért nem találom a normális nőket, mert nem tudom hol ismerkedhetnék velük. A társkeresőkön nincsennek rajta, élőben mindenki siet, nem lehet leszólítgatni. A munkám nem olyan, hogy ismerkedhetnék közben. Szórakozóhelyek felejtősek. A normális nők is valószínűleg otthon elvannak, elfoglalják magukat, mint én. Így sose találkozik a kereslet a kínálattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!