Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért nem találja sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem találja sok férfi barátnőt mert téves infójuk van a nőkről?

Figyelt kérdés
Az van elterjedve hogy a nőknek a bunkó izmos gazdag pasik jönnek be. Ezért izmukat mutatják vagy kocsijukat vagy búnkon viselkednek stb. így nyilván egy normális nőnek nem fognak kelleni max a ri*iknek
2016. júl. 15. 22:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

Személy szerint nekem azért nincs nőm, mert nem vagyok hajlandó játszmázásba kezdeni.

Őszinte vagyok és kedves. Ha szimpatikus számomra azt megmondom neki. Ettől általában ellöknek maguktól, mert nem tudják hova tenni.

Játszmázni, tenni a közömböst, hogy teperjen utánam... Nem az én stílusom.

Olyat még nem találtam aki önmagamért szeret.

23/F

2016. júl. 15. 22:22
 12/20 anonim ***** válasza:
43%
#11-es, tökéletesen igazad van. Kb ugyanígy vagyok ezzel én is.
2016. júl. 15. 22:30
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

Én megtaláltam 30 felett, de nagyon vigyázok el ne csesszem. Mivel van olyan,aki tűzbe tenné értem a kezét egy mentálisan sérült emberért. Mégegyszer egyedülálló leszek, nem lesz értelme az életemnek.

Egy utolsó omegahím férfi vagyis 10/1-es.

2016. júl. 15. 22:39
 14/20 anonim ***** válasza:

Biztos megvan az ilyen réteg is amiről írsz, bár én úgy látom, hogy akik szerint ez a nyerő taktika, azok csak irigykednek a pénzes/kocsis/izmos férfiakra, és nem mutogatnak semmit.

Az egy másik kérdés, hogy kinek nincsenek ilyen elméletei, azok miért nem találnak párt, de ez egyelőre a megfejtetlen kérdések körébe tartozik nálam .)

2016. júl. 15. 22:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Én soha nem keresetem még is kaptam több ajánlatot.
2016. júl. 15. 23:02
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

8# Pontosan így látom. :)

Idézet egy másik hozzászólótól:

"Őszinte vagyok és kedves. Ha szimpatikus számomra azt megmondom neki. Ettől általában ellöknek maguktól, mert nem tudják hova tenni. "

- Ettől nem fog senki ellökni magától,hogy őszinte vagy és kedves!! Ilyen nincs, valamit rosszul kommunikálsz vagy kinézetre nem jössz be, így látatlanban nem tudom megmondani ezt neked. Gondold át újra magadban a beszélgetéseket.

2016. júl. 15. 23:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Lehet, de mióta sz+rok bele és úgy veszem, hogy egy "páratlan ember" vagyok, azóta sokkal jobban érzem magam :D
2016. júl. 16. 06:29
 18/20 anonim ***** válasza:

Mindket felnek irrealis elvarasai vannak a masik fele,az emberek nem ismerik sajat magukat sem,kifele elnek,nem kommunikalnak es ezerszer tobbet nyom manapsag a latba a kulso mint a belso.

Itteni kerdesek:baj h ha a baratnom szorosebb mint az atlag? Ha ilyen stilust veszek fel jobban fognak ragadni ram a nok?lanyok a 160cmes ferfi mar nem is ember?stb

Ekozben a lanyok is ruhazatra gyurnak,mert talan ugy kelendobbek ha divatosak vagy mukormosebbek,ha kevesbe karfiolos a fenekuk,vagy ha szetteszik a labukat az elso randin mert szomszed Jucika is lamlam mennyivel tobb rajongot tud ezzel felmutatni a facebookon es mert ciki ha 13evesen nem volt pasim.

Hianyzik a tartalom az emberekbol es aki erkolcsos,ertekes vagy intelligens az sokkal nehezebben talalja meg ebben a feluletes vilagban a hozza illo parjat.

2016. júl. 16. 09:11
 19/20 anonim ***** válasza:
>17 ezzel én is így vagyok. Szebb és nyugodtabb az élet az biztos!
2016. júl. 16. 09:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Én speciel azért nem találok barátnőt, mert bűnronda vagyok. És úgy tapasztalom, hogy még szóba sem állnak velem a lányok. Így meg nem lehet ismerkedni, ha a másik oldalról azonnal elutasításokba ütközök rögtön az első pillanatban.
2016. júl. 18. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!