Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okok vezetnek ahhoz, ha egy férfi nem találja meg a párját és milyen okokra vezethető vissza, ha egy nő nem találja meg a párját?
Vannak "tipikus" okok, amik akár mindkét nemnél előfordulhatnak, de minden ember egyedi, és minden eset egy kicsit más.
Például egyik dédmamám egyedül nevelte fel az 5 lányát, miután a férje (30x évesen) meghalt. Nem akart újra férjhez menni, pedig lett volna kihez, csak gyerekkorában neki volt mostohaapja, aki rosszul bánt a családdal, és dédmamám meg nem mert kockáztatni, hogy esetleg ő is rosszul választ, és a gyerekei ugyanúgy megszenvedik, ahogy ő anno gyerekként, ezért inkább egyedül maradt.
"Jóval több a férfi mint a nő a 40 alatti korosztályban"
Én ezt kicsit átfogalmaznám, mert nálunk akkora férfitöbblet nincs korosztályonként, hogy katasztrofális lenne a helyzet. Viszont jellemzően 20-50 éves korig (+/- pár év) a férfiak többsége a huszonéves nőknél próbálkozik. Olvastam már itt is olyan (egyébként sértően általánosító) kijelentéseket, hogy 30 fölött egy nő már eláashatja magát...
En azert nem talalom a parom mert alapjaraton kicsit fius es kicsit taho a stilusom, valamint van nehany elvarasom. Probalkoznak nalam a pasik meg minden de valahogy egyik se az esetem..
26N
4-nek: akkor tedd már hozzá, hogy a fiatal korosztályban jellemző, hogy a férfiak elmennek külföldre, a nők meg itthon maradnak. Tádámmm, már nincs is férfi többlet, sőt...
Bele kell nyugodni, hogy ha ötször annyi nő lenne, mint pasi, nektek akkor se jutna... ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!