Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs férfi-női egyenjog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs férfi-női egyenjogúság az alábbiakban?

Figyelt kérdés

Miért nem láttam még hasonló kérdést?

"Miért nem kell a pasiknak az érzelmes, kedves, csúnya nő, miért csak a hisztis, gonosz, pénzéhes de szép nőket akarják?"

Vagy

"Miért nem tudok én is felszedni napi 28 pasit, mint a falu ribizlije, akinek mindene kint lóg, kihívó, ráveti magát a nős pasikra is, válogatás nélkül bárkivel elmegy egy körre, de neki már 7492927 pasija volt, de nekem egy se"

Miért nem irigylik a normális nők a ribizliket?

És a (saját bevallásuk szerint) normális, rendes, aranyos és kedves pasik miért irigylik ennyire a nőket kihasználó, gonosz, agresszív, hím soviniszta, hűtlen macsó gyökereket?

2016. júl. 26. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A pasik szexet akarnak elköteleződés nélkül, a nők komoly kapcsolatot. Ennyi a nagy titok.
2016. júl. 26. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:
8%

Nem kezdek vitát, tényleg nem. Nem is általánosítok.

De!

Én többször látok gyökereket normális aranyos lányokkal, mint normális férfiakat ribikkel. Ez csak az én tapasztalatom.

Amúgy bárhogy is, aki sikertelen, az irigyli azt, aki sikeres, még ha a dolgok következményeit nem is látja be. 23/F

2016. júl. 26. 14:03
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Neked sincs fogalmad az evolúcióról
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert a férfiaknak nem kellenek a ribik (legalábbis komoly kapcsolatra), a nőknek viszont kellenek a bunkók.
 5/9 A kérdező kommentje:
Első: áááá, erről nem lehet szó, hisz pont azon sírnak, hogy a nőknek a macsók kellenek, akik csak kihasználják őket, bezzeg ők, akik aranyosak és rendesek... ergo nem vágyhatnak csak arra, hogy minél több nőt megdughassanak, érzelmek és kötelezettségek nélkül, hisz pont olyan szemetek lennének, akikre annyira szeretnek köpködni.
2016. júl. 26. 14:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Második: tehát szerinted sikeres az a pasi, aki veri a nőjét, csalja, és kihasználja? Vagy az a pasi sikeres, akinek volt több rövid kapcsolata, de hosszú távon a kutyának se kell? Érdekes...
2016. júl. 26. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
A nők tekintetében igen, sikeresebb, mint az akinek nincs kapcsolata. Az életben lehet, hogy nem, lehet a nőknél sikertelenebb férfi sikeresebb, többet ért el, de nem erről szólt a kérdés. Nem vagyok nőgyűlölő, meg hasonló, de ha egy nő normális, és tényleg az, akkor valószínűleg talál maga mellé valakit, akár egy gyökeret. Viszont, ha egy férfi normális, ez korán sem biztos, mert hát a ribik nem kellenek neki, a normális nőknél meg versenyezni kell a gyökerekkel, és még egy normális nő is képes hinni a gyökér meséiben, meg tudod a nőknél van ez a "na majd miattam megváltozik" szindróma. Férfiaktól ilyet még nem hallottam.
2016. júl. 26. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert szexelni akarnak ők is, csak nem tudnak. :D

És azzal hitegetik magukat, hogy de hát ők normálisak meg kedvesek meg aranyosak meg mittudomén, közben meg idejönnek ócsárolni a nőket. Ez se nem kedvesség, se nem normális. Az én barátom normális, kedves, aranyos és nem jött ide sajnáltatni magát és nem hisztizett hogy milyen gonoszak a lányok, amikor nem jött össze neki elég sokáig.

2016. júl. 26. 14:26
 9/9 anonim ***** válasza:
8as, nem tudom, hogy ez most nekem szólt-e, de mint írtam, én nem utálom a nőket, sőt. Viszont tény, hogy szeretnék barátnőt, ami szerintem nem olyan óriási bűn, és nyilván majd vele szeretnék szeretkezni is. Szóval nem egy éjszakás dugásokra gondolj. Viszont sajnos nem jön össze, és igen, próbálom magam fejleszteni. Többek között ezért olvasgatok egy-két dolgot itt. Na nem innen kell főleg tanulni, de azért nem csak a mocskot látod meg az oldalon, ha nyitott szemmel jársz. Én nem mondom, hogy velem kell összejönnie minden nőnek meg nem akarok mindenkinek tetszeni, tényleg szeretnék egy lányt, aki a barátnőm lehetne. Én nem magam találtam ki, hogy normális, vagy rendes vagyok, sok screenshotot tudok mutatni lányoktól, ha szeretnéd, hogy nem kamulok :D Amit leírtam az előzőekben az nem a sajnáltatás, meg a gyűlölködés, csak a tiszta tapasztalat, amit a környezetemben látok. Ezzel én senkit nem akartam megbántani, de a véleményemet továbbra is tartom. 23/F (2,7, választ írtam én)
2016. júl. 26. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!