Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs férfi-női egyenjogúság az alábbiakban?
Miért nem láttam még hasonló kérdést?
"Miért nem kell a pasiknak az érzelmes, kedves, csúnya nő, miért csak a hisztis, gonosz, pénzéhes de szép nőket akarják?"
Vagy
"Miért nem tudok én is felszedni napi 28 pasit, mint a falu ribizlije, akinek mindene kint lóg, kihívó, ráveti magát a nős pasikra is, válogatás nélkül bárkivel elmegy egy körre, de neki már 7492927 pasija volt, de nekem egy se"
Miért nem irigylik a normális nők a ribizliket?
És a (saját bevallásuk szerint) normális, rendes, aranyos és kedves pasik miért irigylik ennyire a nőket kihasználó, gonosz, agresszív, hím soviniszta, hűtlen macsó gyökereket?
Nem kezdek vitát, tényleg nem. Nem is általánosítok.
De!
Én többször látok gyökereket normális aranyos lányokkal, mint normális férfiakat ribikkel. Ez csak az én tapasztalatom.
Amúgy bárhogy is, aki sikertelen, az irigyli azt, aki sikeres, még ha a dolgok következményeit nem is látja be. 23/F
Mert szexelni akarnak ők is, csak nem tudnak. :D
És azzal hitegetik magukat, hogy de hát ők normálisak meg kedvesek meg aranyosak meg mittudomén, közben meg idejönnek ócsárolni a nőket. Ez se nem kedvesség, se nem normális. Az én barátom normális, kedves, aranyos és nem jött ide sajnáltatni magát és nem hisztizett hogy milyen gonoszak a lányok, amikor nem jött össze neki elég sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!