Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó a nőknek abban randi után, hogy mikor a férfi rákérdez, hogy lesz-e második randi, folytatás, akkor az mondják nem tudom, majd meglátom még, kiderül stb?
Szemtől-szembe nagyon nehéz nemet mondani, elutasítani valakit. Ennyi az indok. :)
30/F
Sajnos nagyon sok férfi nem viseli *khmm* túl jól az elutasítást. Egyesek egyenesen agresszívek lesznek, nekiállnak mocskolódni, fenyegetőzni, ezt pedig a legtöbb nő, saját biztonsága érdekében, szereti elkerülni. Természetesen ez nem minden férfira igaz, sőt szerencsére valószínűleg a legtöbbre nem, de nem árt az óvatosság. Hisz ha a csaj véletlen tényleg egy agresszív állatba fut bele, az meg megveri, megerőszakolja, megkéseli, akkor a csaj van még utána meghurcolva, mert ugye minek provokálta.
Szóval ennek egy része egyszerű önvédelem.
Egy másik része tényleg nem tudja még, van aki nem szeretné megbántani a másikat, meg vannak persze ri_bancok, akik csak szórakoznak.
amikor nem volt párom és sokat randiztam,akkor nekem is volt ilyen,hogy ezt mondtam. de ez tényleg egy udvarias elutasítást jelent. gondolom nem merik szemtől szembe megmondani,hogy bocsi,de nem akarok többet találkozni. mert az utolsónak igaza van,sok férfi nagyon durván reagál rá!!
volt akinek csak intereneten mondtam meg,hogy nem szeretnék többet találkozni,erre neki állt fenyegetőzni hangüzenetekben.. élőben szerintem fel is képel... vannak sajnos ilyenek.
de az is lehet,hogy még nem tudja,hogy akar -e máskor is találkozni! lehet kell még neki egy kis idő,hogy átgondolja.
amúgy nem kell erőltetni,ha nem akar második talit nem akar. majd találkozol mással..
nekem volt olyan,aki kikönyörögte a második randit. hát ugyanúgy nem volt szimpatikus,mint az elsőn. ezt nem kell túlindokolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!